Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama