Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už som asi pristarý na takýto typ teenage filmov, ktorých kostru tvoria nekonečné párty plné neutíchajúceho ožierania, oplzlostí a neustálych vulgarizmov... Za prvé - takýchto filmov už je neuveriteľne veľa a pomaly sa z nich stáva klišé, za druhé - vulgárny humor nikdy nieje, nebol a ani nebude zárukou kvalitnej zábavy, a za tretie - niektoré tie scény nedávali absolútne žiadny zmysel. Tak prečo potom 2*? Určite najmä za niekoľko vydarených scén a hlášiek, no a tiež za výkon Milesa Tellera. Inak, od scenáristickej dvojice Lucas & Moore, ktorí vytvorili také skvelé filmy ako The Hangover a Ghosts of Girlfriends Past, by som čakal určite niečo vydarenejšie ako takýto film. Sklamanie... ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)

Reklama

Reklama