Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Mít v tomhle Seriálu oblíbenou postavu ? netřeba.. stejně zhebne :))))))) Sere mě jen ta věc, že je tam málo akce.. tak parádní bitvy nad kterýma bych si leštil svoje malý péro a oni nikdy neukážou jejich průběh :'( :'( Ale co už.. ty intriky a jiný srance okolo jsou boží :3 Netřeba se k tomu víc vyjadřovat, je to prostě jeden z nejlepších seriálů který jsem kdy viděl! :3

Vikingové

Vikingové (2013)

Travis Fimmel A.K.A Ragnar :3 snad nejlíp zahraná postava EVER !! celkově je to úplně libovej seroš v kterym je dostatek všeho ! no vlastně tam není nahota :( ale to nevadí.. je tam plno bitev, intrik a nájezdů jak na Anglii tak i Paříž co si víc kurva přát.. no jo vlastně.. tu nahotu :) A ten kdo říká, že The last kingdom je lepší tak prosím to mi někdo vysvětlete v čem (to neznamená, že hejtím the last kingdom)

Prvních 100

Prvních 100 (2014)

Na tenhle seroš jsem narazil čistě náhodou když jsem jen tak brouzdal po ČSFD, projel jsem si komentáře a viděl jsem komenty v tom smyslu, že to je spíše pro Teen kategorii. Kurva no a co... Hned jak jsem viděl 1. serii, tak jsem ihned zašel na torrent "koupit" si další sérii, pač větší závislost jsem měl už jen u Lost a GoT, Už jen herecká sestava mě hodně zaujala a překvapila i celkový děj a napínavost každého dílu... Je ale pravda že 1. serie byla taková chudší, že šlo vidět, že do ní nebylo tolik peněz vraženo, ale to se dá pochopit.. A teď jsem rád, že se serial tolik uchytil a bylo dáno více investice do 2. serie, šlo to hodně vidět o další přidané postavy a lokace např. Mount Weather a proto je 2. serie moje nejoblíbenější :3 hlavně poslední díl, kde byla taková menší zmrdovina, ale to tu nebudu spoilovat :) prostě serialu chybí jen nahota... :D jinak to má vše potřebné.. trocha krve, trocha násilí, trocha zmrdoviny a hodně libových postav které si oblíbíte a pak brečíte, že zrovna tuhle postavu nechali zemřít a vy si jen říkáte, že je to tak trochu jako GoT v tom zabíjení dobrých postav ale co už... teď už se jen těšit na 4. serii...

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Komentovat tenhle seriál po pár dílech je fakt o hovně... jak tady vidím některé jedince psát. Seriál mně zaujal jak hereckou sestavou, tak originalitou a tím jak přesně umějí vystihnout dané situace mezi komedii a vážností. Taky se mi kurevsky líbí to, že seroš jde s dobou.. Takže se samozřejmě vyskytujou v seriálu Sociální sítě, Hra o Trůny a Deanovo porno a spoustu jiných překvapivých věcí. Co mě nejvíce sralo ? Ti dva šašci co si mysleli, že jsou lovci... jinak je seriál úplně boží a doporučuji se na něj podívat :)

Spartakus

Spartakus (2010)

Tenhle seriál má prakticky všechno co by k tomuhle typu mělo být, ať už se jedná o plno krve, vulgaritu, nahotu nebo skvělé postavy. Všeho co jsem zmínil je tam požehnaně a proto se tenhle seriál stává jeden z mých nejoblíbenějších pač větší napětí nebo řežbu jsem u moc seriálů nezažil a kdybych mohl dát větší hodnocení tak, bez váhání ho dám :)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Než jsem se na tenhle epickej seriál podíval, tak jsem slyšel jen negativní ohlasy např. "je to sračka" "nepochopil jsem to a proto to je sračka" "píčovina" "jak se na to někdo může dívat" ok ok ok poslechl jsem tyhle lidi a nepodíval jsem se.. ale pak jsem se podíval zde na ČSFD a viděl jsem to hodnocení a řekl jsem si, že bych tomu měl dát šanci. A taky se tak stalo. chytlo mě to tak, že jsem se stal závislej :3 Prostě úžasnej seriál s úžasnýma postavama a příběhem i když ke konci už to bylo takové.. no.. idk prostě i tak to bylo kurevsky úžasný :3

Řím

Řím (2005)

To sáme jako u Hry o Trůny.. Bitvy které nejsou většinou ukázané a to mě nejvíce štvalo. Ale to je jediná negativní věc. Díky Rome jsem si oblíbil Raye Stevensona i Kevina McKidda :3 oba se do těch rolí pěkně hodili. Snad nejlepší seriál o Antickém Římě (možná i jedinej) Až na ty bitvy má serial všechno, takže samozřejmě závislost na seriálu byla a viděl jsem ho už po třetí a pořád mě to baví :) teď už jenom Seriál o Antickém Řecku a moje sny jsou splněny.

Hatfieldovi a McCoyovi

Hatfieldovi a McCoyovi (2012)

U týhle mini série jsem nevěděl jaký rodině mám fandit, ale nakonec jsem to vzdal a jen žasnul, jakým směrem to jde a popravdě mě snad nic na tomhle nesralo... všechny postavy byly skvělé a hodně dobře vybrané, děj který je podle skutečných událostech byl atmosféricky a "věrohodně" vylíčen, takže bez váhání se tahle mini série stává jednou z mála nejlepších westernovek co jsem viděl.

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Pokaždé když vidím poprsí Emmy Rossum, tak mám úsměv na tváři :)) "jedna z těch delikátních věcích na tomhle seriálu." Zde nechybí nahota, drogy či vulgarita a proto je tenhle seriál jeden z mých nejoblíbenějších :) BTW. Lip A.K.A Phillip je best postava z celýho seroše (nejhorší je Debbie.. větší píča snad už může bejt jen Daenerys z GoT)