Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný príbeh, z ktorého by sa dali vyžmýkať neskutočné veci. Bunker, druhá svetová vojna a pokusy, to znelo lákavo. Možno to niekomu, tak ako mme pripomenie obľúbenú hru Wolfstein. Pár podobných filmov tu bolo, dokonca s rovnakým názvom a Mŕtva hliadka, ktorú považujem za vydarenejšiu, čo sa týka atmosféry. Uzavretý komplex pod zemou dával veľa možností ako stiahnuť divákovi zadok od strachu,ale nepodarilo sa. Vykľulo sa z toho vyvražďovacie béčko, prakticky bez nejakej dusnej a strašidelnej atmosféry, ktorý nemá väčšiu šancu zaujať. 40%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady podprůměrných hororů, který vybočuje z řady všech rádoby hororů docela originální zápletkou. Avšak vše ostatní pokulhává. Ať už to je zpracování, herecké výkony a hlavně nezáživná režie. Ze začátku filmu se vůbec nic neděje a tak se režisér pokouší navodit temnou atmosféru avšak mě to spíše uspávalo. Krev přijde nařadu až dvacet minut před koncem filmu kdy hrdinové začnou (občas poměrně krvavými způsoby) umírat. To však nepřekryje úvodní nudu a vůbec celá ta závěrečná akce ještě více ukáže režisérovu neschopnost. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc sem nečekal a taky sem nic moc dostal, jelikož proklamovaný gore nechutný scény se nekonaj, jestli tam jsou 3 drsnější scény a záběry, tak je to moc a krom toho, když se v takovýmhle filmu, kterej zrovna neoplývá geniálním scénářem čeká na prvního mrtvýho asi hodinu, tak je to fakt příliš, nicméně na druhou stranu několik scén v bunkru je docela solidně hororově zvládnutých, ostatně celá atmosféra bunkru je povedená a když se použije několik osvědčených metod typu blikajícího světla do tmy a obrysů postav, tak se občas dostaví i napětí ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se na to těšil a tak moc jsem zklamán. Námět z kterého by šel vytřískat pořádnej horor je vyhozen z okna. Nudní herci hrající nudné charaktery. Nudná zápletka, nudné prostředí, nudný děj, nudní nacisté, nudné vraždy (dá-li se tomu tak řikat)....prostě nuda od začátku do konce. Nebrat! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem se celkem těšil, nicméně pocity mám rozpačité. Přes půl filmu jsem se bavil parádně, ale jak se blížilo nějaké to rozuzlení, snímku docházel dech, o dle mého dost suchém konci nemluvě. Výsledkem je čistej průměr, kterej s přehledem zvládnete, ale po skončení si řeknete, že to byla celkem blbost. A dost mně vadila hudba. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama