Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Natočit sedm let po Greenově Bunkru tuto tématickou vykrádačku, sice s nápadem, ale naprosto nevyužitým, bylo podle mého názoru celkem zbytečné. Ze snímku vůbec nedýchá ta pravá atmosféra, jaká by měla, a zdejší podzemní bunkr vůbec nepůsobí jako bunkr. Scénář nepřichází s ničím originálním a rozjezd snímku je dost pomalý. Postavy jsou navíc také docela nezvládnuté a jen těžko budete hledat nějakého toho sympaťáka, kterému fandit. Tenhle film mě teda vůbec neoslovil, ale chtělo by to víc takových válečně hororových pokusů. Myslím, že tento okruh poskytuje hromadu námětů. Jen je správně využít. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako horor to u mňa prepadlo, príšerná zvrhlosť, absurdnosť, proste to netreba brať vážne! Dúfam, že to s tým pokračovaním nemyslia vážne, toto mi vážne stačilo a tú dvojku by som pozrel jedine ak by som sa vážne nudil. Nacisti sú pre dnešnú kinematografiu však takmer nevyčerpateľný zdroj na podobné zvrhlosti. Tento film mi skoro nič nedal, vlastne dal a to smútok, nudu a strach nad postavami. Vyznelo to ako úplné prerobenie filmu Mŕtva hliadka, ale ten film mal aspoň morálny podtext a bol aspoň originálny a dobrý. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tématikou, námětem (všeobecně je z nalezených zápisů známo, že si nacisti skutečně zahrávali se záhrobím a s různým experimenty). Tuším, že u zrodu byl sám Himmler.) sice zajímavý ale dějově slabší duchařský film a pro mě s očekávaným koncem. Myšlenka filmu tedy dobrá, ale přesto tomu něco chybělo, chvílemi mě to uspávalo (hlavně první půle), tedy než přišly na řadu všechny ty podivné vraždy a prapodivná temná atmosféra. I když je to vlastně taková směsice z filmů jako Psí vojáci nebo Hostel, přece jen se bylo na co dívat. " ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád skupinu žoldákov, ktorý sa vydajú do zemi nikoho. Mám rád bunkre, experimenty a hlavne náckov. Tento film ponúka všetko. Netvrdím, že vo výbornej kvalite. Námet nieje zlý, herecký je to tiež fajn obsadene, aj keď postavy by mohli byť lepšie napísané. Prvá a záhadná polka bola celkom fajn a aj napínavá. Ta druhá už akčnejšia, ale bavilo ma to už o niečo menej. Skôr som čakal, že sa nám objasnia okolnosti ešte viac. Tak či tak dobrý filmík v rámci žánru, ktorý moc nenudí, kedže je krátky a navyše aj pekne krvavý. 70% - 3* ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se na to těšil a tak moc jsem zklamán. Námět z kterého by šel vytřískat pořádnej horor je vyhozen z okna. Nudní herci hrající nudné charaktery. Nudná zápletka, nudné prostředí, nudný děj, nudní nacisté, nudné vraždy (dá-li se tomu tak řikat)....prostě nuda od začátku do konce. Nebrat! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)
  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama