Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, nevěřil jsem tomu ani minutu. Ještě, že západní filmaři mají nácky a východní Evropu.... To magično, které fungovalo v prvním britském Bunkru (2001) se odsud zcela vytratilo. Tajné zařízení a chrchlající zombie nácci tu už byli mockrát. Ani ten bunkr nevypadal jako válečný a film na promítačce mi primitivní animací připomněl klip Pet Shop Boys - Go West...:-) !!!!! Z filmu mne tak zaujal celkem slušný hudební doprovod, ale jinak jsem jej celý prozíval s přáním ať už padne poslední hrdina aby byl konec. Závěr nezklamal a byl přesně takový jaký jsem jej odhadl. Pokud se vám líbil Dead Snow, tak tohle je to samé, akorát bez té prdele... Tady to totiž tvůrci asi mysleli vážně, což je horší...! Dám jeden železný kříž a pokusím se rychle zapomenout. * ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Natočit sedm let po Greenově Bunkru tuto tématickou vykrádačku, sice s nápadem, ale naprosto nevyužitým, bylo podle mého názoru celkem zbytečné. Ze snímku vůbec nedýchá ta pravá atmosféra, jaká by měla, a zdejší podzemní bunkr vůbec nepůsobí jako bunkr. Scénář nepřichází s ničím originálním a rozjezd snímku je dost pomalý. Postavy jsou navíc také docela nezvládnuté a jen těžko budete hledat nějakého toho sympaťáka, kterému fandit. Tenhle film mě teda vůbec neoslovil, ale chtělo by to víc takových válečně hororových pokusů. Myslím, že tento okruh poskytuje hromadu námětů. Jen je správně využít. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Témou podobný ako Deathwatch (2002) a predsa vo výsledku úplne iný. Vystrašených vojakov vystriedali arogantné nuly, prvú svetovú súčasnosť (!) a z takéhoto nezmyselného scenára by sa dala slušne vysekať jedna epizóda k Masters of Horror. K dobru môžem pripočítať len veľmi málo napínavých momentov, nôž medzi zubami a brutálne dobrú vyzáž nemeckých nemŕtvych vojakov. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za českým céčkově přiblblým názvem se nachází hororový průměr, který nenáročného bedekra neurazí ani nenadchne. Zápletka ve stylu "10 malých žoldáčků" je ošolíchaná k uzívání, jednotlivé charaktery nedávají moc důvodů k účasti nad jejich předčasným odchodem ze scény, atmosféra se usrkávačům čaje o páté celkem povedla. Jestli mě na tomto dílku něco překvapilo, pak jeho snesitelnost: přiměřeně temné, přiměřeně krvavé, přiměřeně blbé... těch momentálních souhrnných 51% odpovídá mému dojmu: nemám důvod flusat extra jedovaté poznámky ani freneticky jásat. Komentář považuju za nutný, protože do půl roku pravděpodobně zapomenu, jestli jsem "Outpost" viděla - a pro jednou nebude na vině jen plíživá stařecká demence. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s podobným snímkem Bunkr, tak bych to viděl na plichtu. Zatímco Bunkr mě bavil od začátku a pak to šlo do háje tak tady je to přesně naopak. Začátek jakž takž , ale druhá polovina filmu pro mě už podstatně lepší. Vojáci jsou docela v pohodě a osobně mi nejvíce seděl kápo a blonďák co vypadal jako masovej vrah. Atmosféra pomalu ale jistě gradovala a na konci ve stavu obležení bych fakt nechtěl být v kůži žoldáků. Co se týče mordů tak nejsou nějak extra hardcore, ale to nevadí film spíše než na extrémní brutalitu sází na napětí a například scéna kdy se v dálce objevují temné siluety nepřátel v temném lese mi způsobila příjemné zamrazení v zádech. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama