Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí tvůrcům nechat, a sice odvaha!! Je vidět, že lidi hodnotí film níž, když v něm není sexy ženská, o kterou by se chlap bál, a když v něm není manželskej pár, o kterej by se bála ženská. Ale neshledávám tenhle film horším, než většina podobných, na csfd hodnocených líp...takže lidi nevím, co se vám nelíbilo. Podle komentářů byste museli dát The Mist regulérní odpad, ale nic, jdeme dál. Nebylo to tak špatné, jak tu většina tvrdí...nápad s nacisty je sice omšelý, zetlelý, smrdící starobou, ale proč ne? A ta pohádka kolem jejich tajných pokusů? Podruhé: Proč ne? A march metamorfovaných nácků v čele s jizveným Führerem je velice dobrým prvkem. Pro diváky krváky se tu objeví několik pikantních scének, třeba perforace lebky apod., pro milovníky atmosféry (jako jsem já) musím říct, že tajuplná atmosféra znepokojivého bunkru se drží až do konce a sedící týpek, který je věčně mimo se dostane do hry stylovou scénou (sice odzačátku tušíte, kdo to asi bude, ale stejně je ta scéna tak nenásilně strašidelná). Jelikož mi odmala připadala už jen nacistická uniforma strašidelná, tenhle filmek jsem si vcelku užil. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mix The Bunker, Deathwatch a Dog Soldiers. Bohužel každý ze jmenovaných filmů je s podobným příběhem o dost lepší. Outpost oplývá pěkným prostředím, ale bohužel takřka žádným napětím ani sympatickými postavami. Zatímco paragáni v Psích vojácích solí hlášku za hláškou, chovají se celkem logicky a neváhají si to případně rozdat s vlkodlaky na férovku, zdejší žoldáci jsou takoví šediví bez výrazu, a když někdo z nich zmizí nebo je brutálně zlikvidovanej (či obojí), na odsýpání děje se to moc neprojeví. Snad jen legionář Titus Pullo občas projeví trochu toho charismatu. S logikou si taky nikdo moc nevyhrál, bunkr mi přišel moc na ráně, navíc tam je funkční generátor. Přesto pár světlejch míst se najde, předevšim spuštění Beethovena a poslední scéna. Lepší dvě. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslím, že z podobného nápadu, ktorý je takmer totožný s o niečo starším, kvalitnejším a atmosférickejším The Bunker, sa už nedalo vyťažiť viac a tak som sa celkom bavil. Najviac ma štvala tá odpudivá podobnosť týchto snímkov, keby že som spomínaný film nevidel, určite by bolo nadšenie z tohto filmu väčšie. Toto ale slušne rýchlo odsýpalo, žiadne zbytočné minúty navyše, občas príjemné zamrazenie a záverečné scény. 65%. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už z názvu jsem si myslel, že to nebude nic extra. Ale ono to chvilka bylo drobátko napínavé, ale v případě, že tam hlavní partička žolďáků bojuje s nepřemožitelným nepřítelem, se mi prostě nelíbilo. Alespoň se mohlo něco vymyslet na konec, ale ono to skončilo, jak to skončilo. Proto pozor na staré německé bunkry, mohlo by se Vám stát, že tam bude něco v nepořádku ;-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama