Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

deckardx 

všechny recenze uživatele

Kdyz si odmyslite ze to neni film, kterej by vam rozsiril obzory ve svete kinematografie, tak si myslim ze to je docela slusnej pocin... Tema je me sity primo na miru, protoze nacisticky experimenty sem mel vzdycky rad at uz to byly pocitacovy hry typu Wolfensteina nebo filmovej Indiana Jones... I kdyz je na tom videt hodne malej rozpocet, tak si myslim ze to ma celkem slusnou atmosferu a herci nebyli uplne jalovi... Celkove si myslim, ze je to dost povedeny becko... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tématikou, námětem (všeobecně je z nalezených zápisů známo, že si nacisti skutečně zahrávali se záhrobím a s různým experimenty). Tuším, že u zrodu byl sám Himmler.) sice zajímavý ale dějově slabší duchařský film a pro mě s očekávaným koncem. Myšlenka filmu tedy dobrá, ale přesto tomu něco chybělo, chvílemi mě to uspávalo (hlavně první půle), tedy než přišly na řadu všechny ty podivné vraždy a prapodivná temná atmosféra. I když je to vlastně taková směsice z filmů jako Psí vojáci nebo Hostel, přece jen se bylo na co dívat. " ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

A já už myslel, že ten tip od Hitlera, který se časem změnil na Harley Quinnovou bude ještě slabší a nanicovatější, než předchozí Bunkr. K mému velkému přequápku, nikoli. Takže mu k mé úlevě, nemusím snésti bouřku na jeho hlavu.;-) Ten SF prvek to zcela jasně nese celé na svých bedrech (pokud bychom ho personifikovali a nějaká měl:) a je dobře využit. Úchylný slizoun Richard Brake z Doomu, hraje konečně něco, co mu sedí více, než role v Batmanech a adaptací slavných PC her. Major Granville z Exorcisty počátku překvapil a zdá se, že ho baví hráti v hororech s přítomností vojáků. A že to nemá konec? Ale kdeže. Nebo kolega honajz2 zde nezjistil, že jde o trilogii.;) Je tam. A dokonce dvojitý a krásně ponurý (ty mají mazlíčky rádi) alá Krajní Meze v.2.0 či Chernobyl Diaries. Díky němu, plné 3. Pokud by se zhustila atmosphéra a více se rozvedla jednotná teorie pole, na 4 bych to klidně viděl. Mohu tedy doporučiti. Ovšem, jako u všeho...je to individuální. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nechápu čím to je, že každý horor, který se věnuje náckovským experimentům nebo náckovské tématice obecně, působí jako kdyby si nikdo nebyl jist co z toho chce mít. Přitom prostor pro invenci tu je. Outpost v tomto ohledu není výjimkou. Minimálně první polovina je hodně dobrá a u pár scén jsem se málem... (doplňte vhodný expresivní výraz). Mimo jiné mě docela překvapilo, že skupinka žoldáků není jenom homogenní skupinka chlapíků v maskáčích, ale je zde určitý náznak individuality, takže jsem se do nich a jejich pocitů dokázala docela vcítit. Proč se nad tím tak podivuju? Zkrátka proto, že mi to ve většině filmů přijde spíše naopak... Ale zpátky k tomu, co jsem nakousla prvně. Jakmile vyjde najevo, kdo je tím záhadným nepřítelem, začala jsem se v tom trochu ztrácet. Nebudu říkat o moc víc, byl by to spoiler a těm se snažím vyhýbat, ale ten důvod, resp. příčina, kvůli které se tam onen nepřítel nacházel, mi přijde vrcholně zmatená a nedotažená. Nuže, netradiční prostředí i téma plus dobré postavy jsou skvělý základ, ovšem myšlenka na to naroubovaná dosti pokulhává. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kdesi ve východní Evropě v utajeném bunkru se odehraje nerovný boj amerických žoldáků s nezničitelnými nacisty z druhé světové války,kteří pomocí experimentů,přežili až do současnosti a jejich vůle zabíjet je až nelidsky děsivá. Za zvuků stejně temně drtivé Symphony No.9 "Choral " - molto vivace,Ludwiga van Beethovena nastává boj o holé životy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama