Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí tvůrcům nechat, a sice odvaha!! Je vidět, že lidi hodnotí film níž, když v něm není sexy ženská, o kterou by se chlap bál, a když v něm není manželskej pár, o kterej by se bála ženská. Ale neshledávám tenhle film horším, než většina podobných, na csfd hodnocených líp...takže lidi nevím, co se vám nelíbilo. Podle komentářů byste museli dát The Mist regulérní odpad, ale nic, jdeme dál. Nebylo to tak špatné, jak tu většina tvrdí...nápad s nacisty je sice omšelý, zetlelý, smrdící starobou, ale proč ne? A ta pohádka kolem jejich tajných pokusů? Podruhé: Proč ne? A march metamorfovaných nácků v čele s jizveným Führerem je velice dobrým prvkem. Pro diváky krváky se tu objeví několik pikantních scének, třeba perforace lebky apod., pro milovníky atmosféry (jako jsem já) musím říct, že tajuplná atmosféra znepokojivého bunkru se drží až do konce a sedící týpek, který je věčně mimo se dostane do hry stylovou scénou (sice odzačátku tušíte, kdo to asi bude, ale stejně je ta scéna tak nenásilně strašidelná). Jelikož mi odmala připadala už jen nacistická uniforma strašidelná, tenhle filmek jsem si vcelku užil. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nadprůměrný hororový počin, který se snaží těžit z hrůznosti nacistického Německa a jeho posedlosti nadpřirozenými věcmi. Divák má možnost zažít misi partičky žoldáků, kteří se vydávají kamsi do východní Evropy s cílem bezpečně doprovodit klienta tam a zpět. Zdánlivě rutinní mise se začíná komplikovat při průzkumu bunkru z Druhé Světové války, který se zdá být cílem cesty, a kde se skupinka ocitne pod palbou. Žoldáci s ubývajícím počtem ve vlastních řadách odhalují pravý cíl mise a s ním spojená děsivá tajemství nacistických experimentů. Ovšem šance na přežití začínají být minimální. Nepřítel je velmi nebezpečný a klient se rozhodne udržet vojáky za každou cenu. Celé dílko i přes zajímavý námět, zdařilou technickou stránku a výborné masky působí místy unyle, atmosféra kolísá a do očí bije spousta nelogičností. Ovšem z "hákovém kříže" tvůrci vyždímali v rámci svých možností maximum, takže se ve výsledku jedná o průměrnou podívanou, která sice nijak zvlášť nenadchne, ale zároveň ani neurazí. Takže u mě za tři hvězdy. Po shlédnutí filmu mi ihned naskočil na mysl pro mě o třídu lepší Schumacherův Blood Creek. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Mohl to být celkem slušný horor, jenže není. Bát se není čeho a samotný děj také nic moc nenabízí. Jestli chcete vidět vraždící nemrtvé nácky v akci, zkuste se podívat třeba na Mrtvý sníh. Sice to také není žádná pecka, ale je tam víc akce, krve a ti fašouni vypadají úžasně. Bunkr smrti je spíše ztráta času. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Kdyz si odmyslite ze to neni film, kterej by vam rozsiril obzory ve svete kinematografie, tak si myslim ze to je docela slusnej pocin... Tema je me sity primo na miru, protoze nacisticky experimenty sem mel vzdycky rad at uz to byly pocitacovy hry typu Wolfensteina nebo filmovej Indiana Jones... I kdyz je na tom videt hodne malej rozpocet, tak si myslim ze to ma celkem slusnou atmosferu a herci nebyli uplne jalovi... Celkove si myslim, ze je to dost povedeny becko... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kdesi ve východní Evropě v utajeném bunkru se odehraje nerovný boj amerických žoldáků s nezničitelnými nacisty z druhé světové války,kteří pomocí experimentů,přežili až do současnosti a jejich vůle zabíjet je až nelidsky děsivá. Za zvuků stejně temně drtivé Symphony No.9 "Choral " - molto vivace,Ludwiga van Beethovena nastává boj o holé životy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno