Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný príbeh, z ktorého by sa dali vyžmýkať neskutočné veci. Bunker, druhá svetová vojna a pokusy, to znelo lákavo. Možno to niekomu, tak ako mme pripomenie obľúbenú hru Wolfstein. Pár podobných filmov tu bolo, dokonca s rovnakým názvom a Mŕtva hliadka, ktorú považujem za vydarenejšiu, čo sa týka atmosféry. Uzavretý komplex pod zemou dával veľa možností ako stiahnuť divákovi zadok od strachu,ale nepodarilo sa. Vykľulo sa z toho vyvražďovacie béčko, prakticky bez nejakej dusnej a strašidelnej atmosféry, ktorý nemá väčšiu šancu zaujať. 40%. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bola velká nuda, po ktorej som si myslel že bude trvať večne ale po hodine prišiel šok a všetko sa obrátilo na dobré, keď sa na scéne ukázal tajomný muž na ktorom prevádzali nacisty nejaké pokusy ale ten koniec nebol zlý, ale tú hodinu som len trpel a trpel z tej nudy, takže viac ako na 2 to rozhodne nemá 40 percent. PS: Už nikdy si nepozriem horory o vojakoch, to je iba velká strata času! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už z názvu jsem si myslel, že to nebude nic extra. Ale ono to chvilka bylo drobátko napínavé, ale v případě, že tam hlavní partička žolďáků bojuje s nepřemožitelným nepřítelem, se mi prostě nelíbilo. Alespoň se mohlo něco vymyslet na konec, ale ono to skončilo, jak to skončilo. Proto pozor na staré německé bunkry, mohlo by se Vám stát, že tam bude něco v nepořádku ;-) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, nevěřil jsem tomu ani minutu. Ještě, že západní filmaři mají nácky a východní Evropu.... To magično, které fungovalo v prvním britském Bunkru (2001) se odsud zcela vytratilo. Tajné zařízení a chrchlající zombie nácci tu už byli mockrát. Ani ten bunkr nevypadal jako válečný a film na promítačce mi primitivní animací připomněl klip Pet Shop Boys - Go West...:-) !!!!! Z filmu mne tak zaujal celkem slušný hudební doprovod, ale jinak jsem jej celý prozíval s přáním ať už padne poslední hrdina aby byl konec. Závěr nezklamal a byl přesně takový jaký jsem jej odhadl. Pokud se vám líbil Dead Snow, tak tohle je to samé, akorát bez té prdele... Tady to totiž tvůrci asi mysleli vážně, což je horší...! Dám jeden železný kříž a pokusím se rychle zapomenout. * ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Natočit sedm let po Greenově Bunkru tuto tématickou vykrádačku, sice s nápadem, ale naprosto nevyužitým, bylo podle mého názoru celkem zbytečné. Ze snímku vůbec nedýchá ta pravá atmosféra, jaká by měla, a zdejší podzemní bunkr vůbec nepůsobí jako bunkr. Scénář nepřichází s ničím originálním a rozjezd snímku je dost pomalý. Postavy jsou navíc také docela nezvládnuté a jen těžko budete hledat nějakého toho sympaťáka, kterému fandit. Tenhle film mě teda vůbec neoslovil, ale chtělo by to víc takových válečně hororových pokusů. Myslím, že tento okruh poskytuje hromadu námětů. Jen je správně využít. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama