Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nechápu čím to je, že každý horor, který se věnuje náckovským experimentům nebo náckovské tématice obecně, působí jako kdyby si nikdo nebyl jist co z toho chce mít. Přitom prostor pro invenci tu je. Outpost v tomto ohledu není výjimkou. Minimálně první polovina je hodně dobrá a u pár scén jsem se málem... (doplňte vhodný expresivní výraz). Mimo jiné mě docela překvapilo, že skupinka žoldáků není jenom homogenní skupinka chlapíků v maskáčích, ale je zde určitý náznak individuality, takže jsem se do nich a jejich pocitů dokázala docela vcítit. Proč se nad tím tak podivuju? Zkrátka proto, že mi to ve většině filmů přijde spíše naopak... Ale zpátky k tomu, co jsem nakousla prvně. Jakmile vyjde najevo, kdo je tím záhadným nepřítelem, začala jsem se v tom trochu ztrácet. Nebudu říkat o moc víc, byl by to spoiler a těm se snažím vyhýbat, ale ten důvod, resp. příčina, kvůli které se tam onen nepřítel nacházel, mi přijde vrcholně zmatená a nedotažená. Nuže, netradiční prostředí i téma plus dobré postavy jsou skvělý základ, ovšem myšlenka na to naroubovaná dosti pokulhává. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za českým céčkově přiblblým názvem se nachází hororový průměr, který nenáročného bedekra neurazí ani nenadchne. Zápletka ve stylu "10 malých žoldáčků" je ošolíchaná k uzívání, jednotlivé charaktery nedávají moc důvodů k účasti nad jejich předčasným odchodem ze scény, atmosféra se usrkávačům čaje o páté celkem povedla. Jestli mě na tomto dílku něco překvapilo, pak jeho snesitelnost: přiměřeně temné, přiměřeně krvavé, přiměřeně blbé... těch momentálních souhrnných 51% odpovídá mému dojmu: nemám důvod flusat extra jedovaté poznámky ani freneticky jásat. Komentář považuju za nutný, protože do půl roku pravděpodobně zapomenu, jestli jsem "Outpost" viděla - a pro jednou nebude na vině jen plíživá stařecká demence. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený nápad, konečne sfilmovať niečo o nacistických experimentoch a následných mutáciách. Trvá veľmi dlho kým sa niečo stane ale potom to diváka nepustí od obrazovky. Jeden z filmov odohrávajúci sa skoro na jednom mieste, niečo podobné ako Kocka. Bavilo ma to viac než Dead Snow. Dávam vysoké hodnotenie za nápad, prevedenie, zaujímavé postavy, napätie, tajomného nemého neznámeho a "ne-happy-end", ako sa na horor patrí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem se celkem těšil, nicméně pocity mám rozpačité. Přes půl filmu jsem se bavil parádně, ale jak se blížilo nějaké to rozuzlení, snímku docházel dech, o dle mého dost suchém konci nemluvě. Výsledkem je čistej průměr, kterej s přehledem zvládnete, ale po skončení si řeknete, že to byla celkem blbost. A dost mně vadila hudba. 60% ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Film naladí, ale po deseti minutách odradí a vy víte na čem jste, že zase další déčko vám v počítači koluje!! Ani Ray nezachrání všechno, celý film se nehne z místa, je nezajímavý a dost nudný, i když se jedná o akční horor!! Když už teda točim film na základě čistého pobavení, tak nechápu proč nevymyslim aspoň kloudnou akci, pořádný béčkový hlášky a nesnažim se rvát o každou psychologii postav, když divákovi bude jedno kdo zhebne první nebo poslední!! Jednou větou: Šéfe, tahle akce smrdí...já bych se na to vy.ral a táhnul domu...já se totiž bojim, u sta hromů!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama