Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nacistické experimenty nabízejí pro tento žánr nepřeberné množství možností...Outpost nabízí divákovi horor v prostředí tajemného komplexu, kde nechybí pár úspěšných lekaček, tajemný projekt, který všechno způsobil, téměř nepřekonatelní záporňáci, nabušení žoldáci, které čeká zajímavý osud..Vše je ovšem šíleně nezajímavé a i přes několik zajímavých záběrů a lekaček je prakticky předem jasné, jak to dopadne...Hvězda za několik podařených autentických záběrů a druhá za "AK-čko"...;) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem, čo by ma na tomto akčnom kvázi horore malo upútať. Jediné čo trocha bavilo bolo chystanie sa na akciu. To ďalej však paradoxne iba otrávilo. Aj ten mysteriózny základ bol nezaujímavý - len akási podivná hatlanina Filadelfského experimentu zamiešaná do nacistickej mytológie o hľadaní takmer svätého grálu. Tiež nenapínavé a i keď to bolo herecky dobre zvládnuté, skoro ma dejová linka unudila na smrť. Keby aspoň hororová stránka stála za to, ale ani to nie. Žiadneho poriadneho gore ani bubákov či nebodaj strašenia sa tu divák nedočká. Ale neviem, možno som už iba letargický k podobným snímkom. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kdesi ve východní Evropě v utajeném bunkru se odehraje nerovný boj amerických žoldáků s nezničitelnými nacisty z druhé světové války,kteří pomocí experimentů,přežili až do současnosti a jejich vůle zabíjet je až nelidsky děsivá. Za zvuků stejně temně drtivé Symphony No.9 "Choral " - molto vivace,Ludwiga van Beethovena nastává boj o holé životy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady podprůměrných hororů, který vybočuje z řady všech rádoby hororů docela originální zápletkou. Avšak vše ostatní pokulhává. Ať už to je zpracování, herecké výkony a hlavně nezáživná režie. Ze začátku filmu se vůbec nic neděje a tak se režisér pokouší navodit temnou atmosféru avšak mě to spíše uspávalo. Krev přijde nařadu až dvacet minut před koncem filmu kdy hrdinové začnou (občas poměrně krvavými způsoby) umírat. To však nepřekryje úvodní nudu a vůbec celá ta závěrečná akce ještě více ukáže režisérovu neschopnost. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Znáte to... Kamarád vám doporučí film s tím, že opravdu stojí za to a měli byste ho vidět atp. Vy si film obstaráte, pustíte... A kroutíte hlavou, jak vám někdo mohl doporučit takovou pitominu a máte problém dokoukat, aniž by se vám neudělalo nevolno... Ano, Bunkr smrti patří mezi ně. Člověk tuší, že je to horor, ale pořád se nemá čeho bát. Žádné tajemno, žádná postupně budovaná atmosféra. "Napětí" filmu spočívá v tom, kdy už se konečně začne něco dít, neb "ticho před bouřkou" zabírá podstatnou část snímku. Respektive trochu strašidelné to je, ale pocit strachu je potlačen laciností a hloupostí filmu. A když se konečně začne něco dít (banda nesmrtelných nácků uvízlých v čase zadělaných od močůvky nebo od čeho), je divák zklamán, že takovou dobu čekal kvůli tomuhle... Pouze pro opravdu dlouhé, nudné, prázdné zimní večery... 20% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama