Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ano, je to laciné, zápletka stojí na vodě a film neoplývá ani akcí, ani strašidelnou atmosférou. Ale i tak se řadí k těm lepším vojenským hororům, i když spíš jen kvůli slabé konkurenci, než díky svým vlastním kvalitám. Steve Barker ve své celovečerní prvotině nic převratného nepředvedl. Z atraktivního námětu šlo rozhodně vytřískat víc. Nejvíce mi chyběly klaustrofobické scény plné paranoie, ke kterým prostředí přímo vybízí. A když film netáhnou ani postavy - vojáci jsou ve většině případů pořád stejně drsní a místo toho aby v zoufalství bojovali o holý život, tak trousí hlášky a průpovídky, tak už zbývají jen ty lekačky. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený nápad, konečne sfilmovať niečo o nacistických experimentoch a následných mutáciách. Trvá veľmi dlho kým sa niečo stane ale potom to diváka nepustí od obrazovky. Jeden z filmov odohrávajúci sa skoro na jednom mieste, niečo podobné ako Kocka. Bavilo ma to viac než Dead Snow. Dávam vysoké hodnotenie za nápad, prevedenie, zaujímavé postavy, napätie, tajomného nemého neznámeho a "ne-happy-end", ako sa na horor patrí. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

To, čo by dobre fungovalo v podaní rodriguezovského grindhouse komediálneho splatter úletu, je nám tu servírované jako smrteľne vážny horor. Ed Woodove filmy sú „skvelé“ preto, ako sú nakrútené a čo sa v nich deje - filmársky antitalent v spojení s nekonečnou naivitou, až takou, že hypnotizuje. Outpost je obstojne nakrútené a miestami dokonca napínavé béčko, no zároveň je stelesnením vrcholnej námetovej detinskosti a naivity. A to je kŕčovitá kombinácia, na ktorej najstrašidelnejší je fakt, že ju niektorí diváci dokážu brať vážne. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Už podruhé jsem na Outpost narazil v TV a podruhé jsem ho dokoukal. Outpost není vůbec špatný horor, ale to pouze pokud od něj nebudete vůbec nic čekat. Atmosféra i prostředí je opravdu hodně povedené, protože podzemní bunkr uprostřed lesa je skvělý (chtěl bych se do něj podívat). Příběh je sice  odhadnutelný, ale filmu to vůbec neškodí. Na konci filmu se sice nese vše tak, že si divák myslí tak a je hotovo a ono ............../. 63% ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nacistické experimenty nabízejí pro tento žánr nepřeberné množství možností...Outpost nabízí divákovi horor v prostředí tajemného komplexu, kde nechybí pár úspěšných lekaček, tajemný projekt, který všechno způsobil, téměř nepřekonatelní záporňáci, nabušení žoldáci, které čeká zajímavý osud..Vše je ovšem šíleně nezajímavé a i přes několik zajímavých záběrů a lekaček je prakticky předem jasné, jak to dopadne...Hvězda za několik podařených autentických záběrů a druhá za "AK-čko"...;) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama