Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

PKD 

všechny recenze uživatele

A já už myslel, že ten tip od Hitlera, který se časem změnil na Harley Quinnovou bude ještě slabší a nanicovatější, než předchozí Bunkr. K mému velkému přequápku, nikoli. Takže mu k mé úlevě, nemusím snésti bouřku na jeho hlavu.;-) Ten SF prvek to zcela jasně nese celé na svých bedrech (pokud bychom ho personifikovali a nějaká měl:) a je dobře využit. Úchylný slizoun Richard Brake z Doomu, hraje konečně něco, co mu sedí více, než role v Batmanech a adaptací slavných PC her. Major Granville z Exorcisty počátku překvapil a zdá se, že ho baví hráti v hororech s přítomností vojáků. A že to nemá konec? Ale kdeže. Nebo kolega honajz2 zde nezjistil, že jde o trilogii.;) Je tam. A dokonce dvojitý a krásně ponurý (ty mají mazlíčky rádi) alá Krajní Meze v.2.0 či Chernobyl Diaries. Díky němu, plné 3. Pokud by se zhustila atmosphéra a více se rozvedla jednotná teorie pole, na 4 bych to klidně viděl. Mohu tedy doporučiti. Ovšem, jako u všeho...je to individuální. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú nepremožiteľní...“ – „Áno. Ale to sme boli tiež.“ Mám rád komorné nízkorozpočtové horory, kde skupina drsných vojakov čelí stokrát krvilačnejšiemu Zlu a navyše BUNKER SMRTI mi po prečítaní obsahu pripomenul môj obľúbený BUNKER s Jasonom Flemyngom resp. o čosi menej obľúbenú HLIADKU SMRTI s Jamiem Bellom a Andym Serkisom. Bohužiaľ, hoci mali tvorcovia k dobru veľa plusov (atmosférický bunker, nacistov, skúsených žoldnierov po votrelecky strácajúcich pevnú pôdu pod nohami), akosi sa potácajú z jedného tmavého kúta do druhého a nič z toho. Paradoxne ma slabá snímka bavila skôr v strohých chvíľkach, kedy sa „budujú vzťahy“ a „robia dialógy“; akcia nudná a chaotická. Škoda, tento film ma nepresvedčil. A to som sa naň dva roky tešil. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

To, čo by dobre fungovalo v podaní rodriguezovského grindhouse komediálneho splatter úletu, je nám tu servírované jako smrteľne vážny horor. Ed Woodove filmy sú „skvelé“ preto, ako sú nakrútené a čo sa v nich deje - filmársky antitalent v spojení s nekonečnou naivitou, až takou, že hypnotizuje. Outpost je obstojne nakrútené a miestami dokonca napínavé béčko, no zároveň je stelesnením vrcholnej námetovej detinskosti a naivity. A to je kŕčovitá kombinácia, na ktorej najstrašidelnejší je fakt, že ju niektorí diváci dokážu brať vážne. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Co zase tohleto kruciš má být? Ani se mi nechce vyjmenovávat všechny neduhy Bunkru smrti. Bylo by to na dlouho a stejně nudné jako většina filmu. rostředí je dobrý a masky yombí nácků taky, ale ten scénář, no děs a běs. Nikdy jsem neviděl, že by vojáci evidentně stýraného nalezeného člověka sami mlátil a uráželi, teda až do tohoto "veledíla". Jo a ono se v tomhle bunkru celkem ani nic moc nestane. No nic, jdu si asi pustit starého dobrého Maniac Copa. To je gumoidní béčko jak má být. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama