Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Nach 

všechny recenze uživatele

Bunkr smrti mohl být solidní béčkový horor, nic víc, ale nic míň. Bohužel, ač režie je průměrná a herci taky, vše to ke dnu táhne hloupý scénář, který na začátku pokládá jistá pravidla, aby je v samotném závěru rozcupoval na kusy. Nádherným příkladem může sloužit zjevování nacistických vojáků kdekoli a kdykoli. V závěru je pak tato vlastnost zcela ignorována a po prohlášení jednoho z hrdinů: "Náckové půjdou tuty, dejte tam miny" je všem jeho spolubojovníkům naprosto jasné, že nic jiného se ani stát nemůže. 45% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bola velká nuda, po ktorej som si myslel že bude trvať večne ale po hodine prišiel šok a všetko sa obrátilo na dobré, keď sa na scéne ukázal tajomný muž na ktorom prevádzali nacisty nejaké pokusy ale ten koniec nebol zlý, ale tú hodinu som len trpel a trpel z tej nudy, takže viac ako na 2 to rozhodne nemá 40 percent. PS: Už nikdy si nepozriem horory o vojakoch, to je iba velká strata času! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný príbeh, z ktorého by sa dali vyžmýkať neskutočné veci. Bunker, druhá svetová vojna a pokusy, to znelo lákavo. Možno to niekomu, tak ako mme pripomenie obľúbenú hru Wolfstein. Pár podobných filmov tu bolo, dokonca s rovnakým názvom a Mŕtva hliadka, ktorú považujem za vydarenejšiu, čo sa týka atmosféry. Uzavretý komplex pod zemou dával veľa možností ako stiahnuť divákovi zadok od strachu,ale nepodarilo sa. Vykľulo sa z toho vyvražďovacie béčko, prakticky bez nejakej dusnej a strašidelnej atmosféry, ktorý nemá väčšiu šancu zaujať. 40%. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

V podstate celkom zaujímavý film s hutnou atmosférou a fajn námetom (fašistické pokusy na ľuďoch) zabalený do hororovo-mysteriózneho kabátu. Akurát niektoré detailné gore scény boli tak trochu samoúčelné, záver sa mi nepozdával a všadeprítomný hnedý filter mal neblahý dopad na sýtosť farieb. Každopádne celkovo to dopadlo lepšie než som predpokladal. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama