Reklama

Reklama

12 podmínek k dědictví

  • Česko Poslední dárek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason se domníval, že jeho dědictvím bude spousta peněz. Leč dostalo se mu obrovského překvapení...
Film podle bestselleru "The Ultimate Gift" od Jima Stovalla. Tento příběh vysílá odrostlé důvěřivé dítě Jasona Stevense na dlouhou cestu poznání, kdy musí nalézt odpověď na jednu zásadní otázku: jaký je vztah mezi bohatstvím a štěstím? Jason měl velmi jednoduchý vztah ke svému neuvěřitelně bohatému otci, Howardu "Redovi" Stevensi. Nenáviděl ho. Žádné důvěrné rozhovory a vřelá obětí, jen cinkání spousty studených mincí. Takže Jason tak nějak předpokládal, že čtení otcovi závěti bude jen další peněžní transakcí, jenž mu umožní žít nerušeně dál hýřivým životem, na který byl zvyklý. Ale Red mu místo toho zanechal něco úplně jiného. Připravil pro něj plán, skutečnou zkoušku životem. A sice 12 úkolů, kterým Red říká "dárky". Každý z nich Jasona svérázným způsobem zkouší a všechny dohromady ho změní navždy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Předvídatelná nasládlá limonáda s trochou toho citového vydírání dala dohromady dárkový koktejl, který neosvěží, ale ani neurazí, když máte pořádnou filmovou žízeň. Jo a technická poznámka na konec - nezdá se mi, že by těch úkolů bylo 12, jak se píše v textu distributora, spíše tak 6. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Americký doják, který moralizuje, je sentimentální a ke "kýči" možná opravdu nemá daleko, ale přesto jsem se nechal dojmout a vtáhnout do děje. Jako příklad, co s Vámi mohou udělat peníze, je to ale takřka dokonalé. Drew Fuller byl fajn, ale hvězda filmu je pro mě Abigail Breslin. Zkrátka nenápadný, ale velmi příjemný film, docela by mě zajímala i knižní předloha... ()

Reklama

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Film sa nestretol s dobrým producentom a už od prvej minúty bolo jasné ako sa to bude musieť skončiť s polepšením profesionálneho syna. 12 podmienok pre získanie dedičstva si hlavná postava užila do sýta, prekvapivo niektorých na pohľad najľahších ako odfotiť sa usmiatym dieťaťom sa najedla viac ako uväznenia drogovým kartelom v džungli. Tempo bolo dobré a herecké výkony obstojné. Ale mne osobne nesympatickí herci a prostredie Ameriky vzali chuť dať viac ako 2 hviezdy. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ten typ filmu, který je opravdu takový, jaký očekáváte že bude podle traileru i obsahu. Atmosféra je příjemná a lehce vtáhne do děje. Myslím, že tak nějak nemůže urazit širší publikum. Pro mě je asi největší slabinou ten zbytečně přeslazený konec, který má mnohem pomalejší tempo než zbytek filmu. Jako nenáročný oddechový snímek mohu jedině doporučit. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Tak jaké že to bylo? - Možná byl dobrý úmysl ukázat priority v životě, ale je mnoho filmů, které toto poselství divákovi sdělují a nejsou tak: plytké, povrchní, kýčovité, lacině sentimentální. To všechno tenhle film byl a navíc... jak to jen říct? Byl tak... no prostě - americký" :-))) - - - P.S. A tady je výhoda psaní komentářů. Člověk si i pro sebe věci lépe ujasní, když se je snaží vyjádřit pro druhé. A já snižuji hodnocení ještě o jednu hvězdičku. Tak! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • James Garner (Red Stevens) pred natáčaním ohlásil, že toto bude jeho posledný film. Odvtedy sa však objavil v niekoľko ďalších projektoch. (beso74)
  • Starostu si zahrál Patrick McCrory, který je skutečným starostou města Charlotte. (Terva)
  • Autora rovnomennej románovej predlohy Jima Stovalla, ktorý je v skutočnosti slepý, obsadili ako vodiča limuzíny. (Karush)

Reklama

Reklama