Reklama

Reklama

Obsahy(1)

X je homosexuál. Raději používá neosobní pseudonym, zejména kvůli své práci luxusního prostituta. Přesto má morální zásady střetávající se však s jeho city ke spolubydlícím Andrewovi a Joeymu, již jsou taktéž homosexuálně orientovaní. V mysli X se točí spousta myšlenek, ale pravý vír způsobuje až Gregory, nový zákazník, odlišující se od všech lidí, které X zatím poznal... (ČSFD)

(více)

Recenze (37)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Boy Culture má dobrý scénář i výborné obsazení, Derek Magyar mi připomínal Channinga Tatuma a Jonathon Trent je fakt krásný:) Jediné, co se mi nepozdávalo, je amatérská kamera a celkové zpracování, které mi připadalo jako nějaký laciný studentský snímek. Scénář naštěstí vše zachraňuje, dočkáme se i nějaké té gradace, silných scén a chemie mezi chlapci se také docela drží. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Na takových filmech mě nejvíc štve, že aktéři z větší části potkávají samé gaye a lesby. Když jdu po ulici já, těžko se na mě někdo usměje nebo mě sbalí :-D. Za tenhle film jsem opravdu rád, vykresluje nás jako normální lidi se všemi radostmi i starostmi, sbližujeme se a zase rozcházíme, zkrátka jako každý. Tak nějak v duchu jsem si říkal, jestli to dopadne tak, jak jsem si myslel a nakonec ano. A k tomu všemu pohled na sexy týpky, kteří ani nemuseli ukazovat to hlavní. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektní film, který nepoukazuje na homosexuály jako na nežádanou menšinu ale jako na společnost normálních lidí se svými hodnotami a ideály.Překrásní herci,kteří se míhali před kamerou - až mi oči málem vypadly.Pan X doplatil na své velké x a stal se zase jen obyčejným člověkem, co se zamiloval do svého spolubydlícího Andrewa a nakonec byla ta láska opětovaná a jestli neumřeli žijí dodnes... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Klasicky film, který se neumí rozhodnout, čím vlastně je. Na jedné straně krutou životní story profesionálního prostituta, jež má překvapivě také srdce a touží ho darovat svému černošskému spolubydlícímu a na druhé komedií crazzy stylu, živenou zženštilým Joeym, který veškerý čas tráví výběrem oděvů a frivolní plavbou po místních gay klubech. Mezi tento mustr se ještě včleňuje sentimentální zpověď starého homosexuála Gregoryho, hraného velice dobře Patrickem Bauchauem, který naopak celý život skrývá svou orientaci a ani na sklonku života se neodváží vyznat lásku svému dávnému příteli. Nedá se říct, že film by neuměl zaujmout i interpretovat jednotlivé linie, ale pokaždé, když by měla nastat nějaká katarze, rozplyne se celek do podoby komedií a la Another Gay Movie a v tomto případě je takový humor skutečně nežádoucí. Brockův film je další z vyloženě promarněných šancí přinést do gay tématu čerstvý vítr. Takhle je to jen slabý průvan v nedýchatelném vzduchoprázdnu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Boy Culture je sice v jistých faktorech celkem tuctovým zástupcem svého žánru, ale na druhou stranu jsem byl i přesto mile překvapen. Nejsvětlejšími stránkami popř. pasážemi filmu jsou vnitřní (někdy lehce filozofické) monology hlavního hrdiny a dějová linie ohledně vyprávění Gregoryho (Patrick Bauchau). Ikdyž se zde vyskytovaly místy "suché" scény, tak i přesto jde ve výsledku o lehce nadprůměrně natočený film v rámci "čtyřprocentních snímků". Zkrátka film, který není nijak složitý, či šokující, ale o to více sympatický. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • X si na cestu na svatbu půjčí Jaguara XKR. (HellFire)

Reklama

Reklama