Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Pár vtípků, kterým se určitě zasmějete. Já se popadal za břicho, když se pirátovy zabořila ta jeho dřevěná noha do písku a se slovy: "Jdeme chlapi!" se pokoušel vymanit z jeho sevření, ale nakonec mu stejně museli pomoct. Pak chodil po ostrově s kusem kokosu na té dřevěné noze, nebo co to bylo. Nízké hodnocení zde mě proto vůbec nevytrhne. :-) A na krásku Alice jde koukat furt. 70% ()

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Film Ostrov pokladu nema s knihou Poklad na ostrove od Roberta Louise Stevensona nic spolecneho.Pouze si autori vypujcili Jima Hawkinse, Johna Silvera a nekolik dalsich tvari z svetozname knihy, neopomeli take hlavni pointu a tou je poklad.Nevim jestli se snazili parodovat tuto knihu,ale dle meho nazoru se jim zdaril dokonaly paskvil ,rekneme gulas. Tvurci mi zdarile poslapali muj detsky cen a za to jim vice nez jednou hvezdou nemuzu zaplatit! Jedinym plusem pro mne zustalo modre more,palmy a nadherne plaze. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si Fanfána Tulipána z roku 2003, který také pocházel z Francie. Představte si starého Fanfána a nového Fanfána. Naprosto stejně je to se starým Ostrovem pokladů a tímhle novým. Mě to stejně tak bavilo, ale oba novější filmy dostali daleko nižší hodnocení. Není se čemu divit, plno lidem bude vadit, že si v novějších verzích tvůrci upravili, na co přišli. Každopádně technicky je film natočenej výborně a tak se mu upřít nic nedá. Co je ale důležitější, tak především fakt, že režisér narval do filmu nádhernou Alici Taglioni. V tu chvíli mi bylo jedno, že film je docela i vtipný, technicky zvládnutý a bůhví co ještě. Když se na plátně objevila tahle krasotina, dal bych filmu okamžitě pět hvězdiček. Jenže to by musela hrát ve filmu celých 100 minut v kuse. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Podle mýho je to hodně slabej nesmysl - viz barončina nepochopitelná schizofrenie a její tajemná zabijácká rukavice, to jsem trošku nepochopila. Chvíli hodná a milá nevinná baronka a pak je z ní psychopat, kterej vesele zabíjí chlapi? Proč to tam jako bylo? A závěr taky nic extra.. no prostě žádná sláva, už bych na to znovu nekoukala na rozdíl od starší verze Ostrova pokladů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama