Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejvtipnější a nejnápaditější ze všech Grindhouse trailerů!!! Viděl jsem na Youtube v mizerné kvalitě a ... Pustil jsem si to 6x a doteď se při vzpomínce válím smíchy. Ten nápad z trampolínou a hlavně ta úžasně romantická líbací scéna s useknutou hlavičkou dokazují, že Eli není zas tak beznadějný případ, jak sem si po zhlédnutí hostelu myslel - anebo platí: čím horší režisér, tím lepší trailer. Pak je velká škoda, že Uwe Bolla k natáčení nepozvali. ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

Reklama

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Skvělý a asi i nejlepší trailer z projektu Grindhouse. Jako krátké video to funguje výtečně ale celovečerní film by z toho být nemohl, řekl bych, že většina černého humoru by se vytratila a celkově by to potom vyznělo nudně. To ale nic nemění na tom, že je to skvělá ukázka skloubení brutality a černého humoru. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento fiktívny krátkometrážny trailerový snímok obsahuje viac akcie a krvi ako priemerný hororový slasher natočený priamo do kina. Eli Roth opäť raz ukázal svoju skazenosť v dobrom slova zmysle a kebyže sa dostaneme k reálnemu snímku z tohto traileru, zrejme by to malo slušnú divácku odozvu. Na pobavenie z dlhej chvíľky je to super vec. 75 % ()

movie 

všechny recenze uživatele

Eli Roth by měl svůj kraťas (fiktivní trailer ke Grindhouse) rozhodně realizovat v celovečerním formátu, byla by to ohromná legrace. Přísáhám že kdyby tohle byl trailer ke skutečnému filmu z 80. let (vypadá to božsky), nechal bych si zlámat ruce abych to mohl vidět. Takhle je to jen takový mokrý sen za který nedám víc než tři hvězdičky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama