Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Aja prostě ví, jak udělat hororovým fandům radost. Když už na něj po průměrných Zrcadlech někteří zanevřeli, tak si vzal k ruce ten nejbéčkovitější příběh a udělal z něj hororovou lahůdku plnou nekompromisní brutality, nahejch bab, nadhledu a jednoho plavoucího penisu. Aja ví, co si může ve filmu s piraňama dovolit a tak si z toho všeho dělá vlastně i prdel. Ale tak nějak po svém, takže zároveň stejně vzniknul nejbrutálnější film od Hory mají oči. Hlavní hrdina je navíc sympaťák a sekunduje mu spousta polozapomenutých herců v čele s Elisabeth Shue nebo Christopherem Lloydem. Všechno dohromady to navíc skvěle funguje a vzniknul tak horor přímo k nakousnutí. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Distribuční zvrhlost - jeden z nejbrutálnějších hororů posledních let uváděn do kin s dabingem. Pekelný kruh se uzavřel. Naštěstí není dabing z nejblbějších, takže nezabíjí zběsilou jízdu plnou žravých rybiček a sympatických hrdinů, kterým to myslí, což je v tomhle žánru velmi vzácné. Stejně tak je nevídaná Ajova schopnost skloubit lascivní s opravdu strašidelným. Málokterý film dokáže současně způsobit erekci i akutní zvracení. Škoda, že to nešlo do českých kin v létě - k vodě by mě nikdo ani bagrem nedostal. Jedna z nejlepších předělávek vůbec a zcela bez debat jeden z nejpovedenějších "monster" hororů dekády. Pokud pokračovaní, jedině "made in Aja"! ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Mám asi slabost pro Aju, protože nijak jinak si nedovedu představit, že se mi to tak líbilo. Jenže Aja má ten dar podat jednoduchou a mírně slaboduchou zápletku tak zábavně, jako nikdo jiný. Krví nešetřil ani tentokrát a rozhodně tak předčil Hory mají oči. Pravidlem je dokonale padnoucí hudba. Příjemně mě překvapila celá sekvence dvou nahotinek dovádejících pod vodou za doprovodu Flower Duetu, která má skutečné poetično, ač jde paradoxně o natáčení porna. Místy je to vskutku značně znechucující a ten moment s neslavným skonem O'Connella tomu dodal korunu. U Aji je ale vidět, že všechno bere tak trochu s nadsázkou, což je mu jen k dobru. Rozhodně na jeho filmy vždycky dlouho čekám, potom jásám a potom zase dlouho čekám na další. Aja nezklamal ani tentokrát. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, které není ani tak o piraňách jako o pěkných holkách (které ty piraně nakonec sežerou) a hektolitrech krve. Aja dokazuje, že režisér si může plnit sny, ať už se pohybuje v jakémkoliv žánru. Navíc ten film funguje. Finální jatka nemají obdoby. Nebýt okatě digitálních rybiček v podstatě by nebylo co vytknout. Dokonce mě u jedné scény mrzelo, že jsem neviděl 3Dčko. No a Kelly Brook. Guilty pleasure jak vyšité. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Kozí príbeh - povesti starého Aju. "Zožrali mi penis!" Zábavná a sympatická béčkovina na jedno použitie. Chcem byť Aja a nútiť Hollywood, aby mi dával peniaze na natočenie takýchto filmov. Nie preto, aby rybičky vygrgávali silikóny a zvyšky čurákov, ani aby Chris Lloyd po rokoch opäť rozkošne maniakálne predvádzal posadnutého vedca, ale aby som si mohol vyskúšať spoluprácu s Gregom Nicotterom. "Greg, tamto potrebujem tri kilo čriev a desať litrov krvi!" Navyše tam dobre fungujú hororové momenty. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)
  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)

Reklama

Reklama