Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Barak 

všechny recenze uživatele

Úsměvné a lehce strašidelné. Jít do domu, na kterém se vám už na první pohled něco nezdá; jít se kouknout, co to bylo za zvuk.... - takhle vypadá horor, kdežto tady v tomto traileru mi to vyloudilo úsměv na tváři. Neustále opakující se "don´t, don´t...." bylo dobré, ale když v závěru to slyšíme asi tak pětrkát za sekundu, tak to už bylo moc.... ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo jako normální trailer na horor, takovéhle slátaniny, že někdo přijde do domu a tam ho někdo tím nejnechutěnjším způsobvem začne terorizovat, tak přesně tak vypadá drtivá většina hororů, takže měl-li tohle být grindhouse, tak zase tak nechutný nebyl, protože díky režisérům současných hororů jsme podobnými kousky v nevalné kvalitě (filmové, nikoli obrazové) zásobeni více než dost. Ani nápady nebyly v traileru bůhvíjaké. Průměrný trailer na hodně podprůměrný horor. 50% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Proč? Nikdy jsem nepochopil, proč by toto vůbec vznikalo. Kdosi mi nějaké pseudovysvětlení dal, tak mlčím. Ano, film by to mohl být slušný. Určitě kvalitní napětí, rozhodně dobrá atmosféra. Ale na mě hrozně moc přehnané krvavosti a nechutnosti. Ale třeba by mě to chytlo. Pak jen říct, škoda, že jde jen o trailer. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

If you thinking of going into this house...Don't! If you thinking of opening this door... Don't! If you thinking of checking out...Don't! Don't look behind. Don't scream! Don't even breath. Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! If you are thinking of seeing this film alone. Don't! ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

8/10 - Je spousta věcí, který by člověk neměl dělat pokud chce přežít tuto zmatenou dobu...=) Jak řekl Korbitch, tenhle krátkometrážák je prdelní a neni se čemu divit, když to natočil ten kdo to natočil..... Jen ať si tenhle nápad ještě vemou na pracovní stůl poněvač Wright na režisérský židly a Pegg jako hlavní postava = parádní podívaná pro nás úchyláčky.... =P Tak jako tak skvělá část projektu Grindhouse. ()

Reklama

Reklama