Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana se stala před lety svědkem přestřelky na střední škole, při které zemřela její kamarádka. Nyní žije s pocitem viny, že může za její smrt. (oficiální text distributora)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Já to moc nepochopila, ale po přečtení vašich komentářů mi došlo, že to bylo tak, jak jste psali. Že ona to nepřežila ( a to jsme jasně viděli v závěru), a proto jí probleskl před očima život, jaký by byl, kdyby přežila.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

Badmaniak

: ja som pointu filmu pochopil (a to na mojom hodnoteni tohto filmu nic nemeni, a mimochodom, filmy ktore si ty ohodnotil nizkym poctom hviezdiciek mame chapat tak, ze si ich nepochopil?  :-) , je zrejme, ze ty si len nepochopil pointu mojho prispevku a este nieco som chcel ... ano.. uz viem ... mozno to pomoze: ja som vobec nepisal o tom, ako treba chapat tento film! ty si sa chytil na slovicka "odpovedala: nie" a a uz si sypal svoje mudre vety typu ""Jestli an to koukaj lidi jako ty, tak se nedivím, že to má tak malé hodnocení"" :))

Uživatel xhc smazal svůj příspěvek.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

xhc

To se chlape pleteš. Já ti napsal jediný a správný způsob, jak film pochopit. a to tak, jak byl příběh odvyprávěn.

Všechno co jsme viděli byl sen (či život co jí probleskl před očima). Žádná škola nebyla, a proto odpověděla NE, jelikož nepřežila. prakticky byla mrtvá.

Nevim jestli mluvíme o tom samém, ale rozhodně nejsou dvě pochopení filmu, ale jen jedno.

Celé to bylo stejně jako v Hranici života. Něco jako iluze. Proto tolik dvojích realit. Jedna s manželem, druhá dke vidí manžela s jinou, atd...

na příspěvěk reagoval xhc, xhc

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

Badmaniak

pozri si ten film este raz, potom s otvorenymi ocami to , co som napisal ja a hned nato to, co si napisal ty.... potom zistis, ze ja som v dvoch vetach podal hned dve rozne pochopenia filmu, kde ty v desiatich riadkoch jeden ten svoj a este k tomu mimo kontext mojho prispevku

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

xhc

Děláš si srandu? :D :D

Jestli an to koukaj lidi jako ty, tak se nedivím, že to má tak malé hodnocení.

ONA tam přece umřela. :) Proto říká, že není z těch co přežili.

Byl to její sen, fantasie. Film se odehrával v mystery rovině, proto ty narážky o srdci, fantazii a svědomí. Proto se celá druhá polovina filmu odehrávala prapodivně a s "halucinacemi", které vlastně byly propojením jejího dosavadního života sedmnáctileté holky a dantasiemi života, který chtěla mít, a vlastně ani nechtěla. Zemřela pro svou kamarádku, která v životě měla hodnoty, kterýá tu byla pro ni, zatímco ona neměla nic a byla s životem zklamaná. A navíc, jak bylo vidět v celém filmu, kdyby byla ona tou co přežije, tak by ten život byl ještě horší. Výčitky, svědomí...

Chce to se zamyslet nad celou rovinou filmu. Trochu je to něco jako film Hranice života....

na příspěvěk reagoval xhc

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

pravdepodobný spoiler: zaskočilo ma, keď na otázku, či je jedna z tých, čo prežili, odpovedala "nie" ... takto to ide v rovine, že prišla vzdať hold do školy, kde sa jej nič z toho, čo sme videli, nestalo .... 

na příspěvěk reagoval Badmaniak

VandaT

VandaT (hodnocení, recenze)

(možná spoiler...) Připadá mi, že se chtěly nechat zastřelit obě: proč po něm neskočily, když si měnil zásobník?

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Petaxis

SPOILER!

Zkus si přečíst původní název filmu. Pochopila jsem to tak, že celá ta "přítomnost" vlastně vůbec neexistovala, jen proběhla Dianě před očima, než zemřela. Měla to být taková alternativa "co by kdyby zůstala naživu". 

Sybrakos

Sybrakos (hodnocení, recenze)

Mám z něj rozporuplné pocity.. Čekáte to, co je zřejmé a hle, chyba lávky.

Co znamená to, že se objevuje čím dál více pomatenců, co jdou střílet spolužáky/ kolemjdoucí? Co je k tomu vede, nespokojenost se svým životem, vztek, frustrace z čehokoliv (nenaplnění svých snů, bezvýchodnost běžného dne- nevím)? Konec je vlastně více než logický, jak si nakonec uvědomuji, život jde dál, i když jsme přinuceni se na chvíli zastavit.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Nezná někdo podobný film? Tyhle filmy mám hrozně ráda... ale neumím je moc dobře hledat.

krny

krny (hodnocení, recenze)

koniec sa dá vyložiť rôzne...snáď som ho pochopil dobre ;) aj názor z tej stránky, ktorá tu je nižšie je zaujímavý...možno miestami pomalé, ale Uma aj Evan sa mi páčili ;)

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

Ten konec cely film zachranil-jeste ze jsem vydrzela :-) A Uma Thurman se mi ve filmy vubec nelibila...

Haniczka

Haniczka (hodnocení, recenze)

Myslím, že film v závěru záležitost o "pocitu viny" naprosto vyjasňuje a utvrzuje chápavého diváka v tom, že jeden okamžik rozhoduje skutečně o životě a smrti.

Ranieri

Ranieri (hodnocení, recenze)

moze mi prosim niekto vysvetlit...ktorú z nich ten mladik zakilloval, bo mna ten koniec dojal...fakt neviem..

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Waw...tak trailer (HD) je fakt podarený ... neostáva nič iné len sa tešiť na to

Teena

Teena (hodnocení, recenze)

Uma Thurman a Evan Rachel Wood? Takze... Kdy ze to pujde do kin? :D:D

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

re mna jeden z najocakavanejsich filmov. Nemam ani sajnu o com to bude, ak ten film bude co i len trosku lepsi ako Domz piesku a hmly..........bude to bomba. Drzim Perelmanovi palce

Reklama

Reklama