Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Na předešlých dílech této série jsem vždycky obdivoval jednu věc - tyhle filmy nikdy neměly inteligentní humor, avšak nějakým zázrakem se jim (skoro) vždy podařilo vybalancovat ty trapné vtipy s těmi dobrými. Ty trapné vtipy tam byly, v každém díle, ale nebyly tak časté, takže po skončení každého dílu jsem si spíše pamatoval ty lepší, u kterých jsem se fakt zasmál. Nicméně Scary Movie 5 to vybalancoval na samotnou hranici snesitelnosti - 50/50. U poloviny scén jsem se smál, u poloviny mi bylo trapně, že na něčem takovém jsem v kině. A patrně jsem nebyl sám, když v různých částech filmu odešlo asi 8 lidí, kteří měli slabší nervy, než já. Ashley se snažila a byla vcelku fajn, ale měli spíše počkat na Annu Faris a dát si více záležet na scénáři. Takhle mi nezbývá než napsat, že tohle je bezkonkurenčně nejhorší díl této série. 50 %. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli se do rozpočtu započítávají i drogy a alkohol, který se spotřeboval v průběhu filmu. Samozřejmě nehodlám hrát zklamaného. Já se bavil velmi. Nejvíce v počátcích filmu a humoru postupně ubývalo a ubývalo, ale neskončilo to tak, že bych se v závěru snad nudil. To vůbec ne. Stopáž nebyla přemrštěna a máme na světě jednu z nejvtipnějších komedií, jakou jsem za poslední dobu viděl. Na tento snímeček jsem opravdu dlouho čekal a mnoho od něj očekával. Moje očekávání se mírně snížila, když jsem si přečetl pár řádků zdejších zvratků. Vůbec se nebojím tento díl zařadit vedle prvního a druhého, co se vtipnosti týče. Viděl jsem snad úplně všechny parodované filmy a bavil jsem se. Nejednoho zdejšího hodnotile hrozně nasralo, že film nemá pořádný děj. Zřejmě je to z toho důvodu, že neviděl právě většinu parodovaných filmů. Tvůrci zde skáčou od jednoho filmu k druhému velmi rychle - tedy většinou. Je tu i pár nosných filmů, které mají prostor mnohem větší. Velmi milou roli si střihl i feťák Charlie Sheen, neboť peníze na kokain se neshánějí úplně snadno. Moje hodnocení bude poznamenáno tím, že už jsem dlouho neviděl pořádnou komedii, takže tady hodlám trošku přidat. Nicméně vážně jenom trošku. Přesně to, co jsem od filmu chtěl jsem dostal. 4* ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina s naprosto dementním nevtipným homorem. Jak proboha může taková sračka někoho pobavit? A hlavně - jak to může někdo vůbec natočit a myslet si, že se u toho bude obecenstvo bavit. Demence! Jednička a trojka byly solidní parodie, dvojka a čtyřka stály za prd, ale tohle je vrchol trapnosti. Jednou jsem se pousmál u parodování Zrození planety opic, ale jinak to fakt nestojí za nic. Bezpochyby sračka roku, která se hodně přibližuje největší sračce, která byla kdy natočena. 10% ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama