Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (887)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělá hudba a občas příjemné komediální scény v kontrastu s těmi dramatickými a dojemnými. Kdyby ústřední dvojici neztvárnili Gerard Butler a Hilary Swank, dal bych možná i čtyři hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale ti dva mi prostě nejsou sympatičtí a tudíž jsem s nimi ani pořádně nežil jejich příběh. Lepší 3* si ale tento snímek rozhodně zaslouží. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Víte, proč miluji cukrovou vatu? Protože je nechutně sladká a já miluji sladké. Přesně takhle jsou moje romantické chutě ukojeny PS: Miluji Tě. Ukrutně přeslazená romantika, které se těžko odolává. Příběh je vcelku originální, kdy překvapivě brzo, po první hádce a usmíření, které uvidíme, umírá manžel hlavní postavy. Ta se skrze ztrátu snaží dostat, ale pořádně ji pomůže až dopis od jejího mrtvého manžela... První dopis z deseti, které mají změnit její život, do kterého se má navrátit úsměv a láska. Gerard Butler je velmi mužný a každý rychle pochopí, čím si svou manželku zasloužil. Samotná Hilary Swank je konečně pro mě tou krásnou ženou, kterou dokáže být. V některých filmech jsem až bytostně nenáviděl její snahu "nebýt krásnou ženou", ale konečně prokoukla se svým úsměvem a netradičními rysy. Vlastně na co si stěžovat? Ten film je dojemný a sladký, romance každým coulem, která není pro pesimisty a lidi, kteří nevěří v lásku až za hrob.... Možná trochu větší délka, možná chvílemi až příliš romantické, tak jako tak ne čistých 5*, ale velmi dobré a romantické 4*. Gratuluji, po dlouhé době jsem opět cítil z romantického filmu lásku, potěšení a emoce. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že umřu. 78%, cože?! Dvě hodiny, DVĚ hodiny absolutní nudy. Stupňování děje proběhlo způsobem, že jsem od lehkýho znudění přešla přes nevíru až k vzteku a znechucení. Fakt by mě (naprosto upřímně), zajímalo, co se na tom lidem líbí. Dialogy jsou většinou úplně o ničem, Hilary nesympatická, neděje se nic, jen se furt zjevujou Butlerovy flashbacky, aby to bylo "jako ze života", nesměl by o Hilary jevit zájem zřejmě naprosto dokonalej muž a zároveň charizmatickej číšník. Nechci vypadat jako nějaká bezcitná bestie, ale já si prostě furt říkala, že něco takovýho by se v životě nemohlo stát ani omylem. To je sice společný pro většinu romantiky, ale tahle se zároveň vydává za drama o překonání bolesti ze ztráty. Buď se rovnou nechám unášet nereálnou pohádkou, nebo si prožiju nějaký to hořkosladký drama, ale z tohodle plyne, že ztratí-li člověk milovanou bytost, měl by doufat, že mu posmrtně přichystá deset dopisů, díky kterejm za rok najde novou lásku s dalším perfektním mužem, co žije v čarokrásném Irsku. Stokrát radši bych si snad dala nějakou tu Pretty Woman. Navíc pro mě strašně otravná role Lisy Kudrow. Dvě * za fajn Butlera a hlavně za Harryho Connicka, kterej jedinej mi svou rolí a hláškama zpříjemňoval tohle dvouhodinový utrpení. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete společně s přítelkyní podívat na nějaký film a nechcete, aby se vedle vás nudila, zatímco vy si budete vychutnávat zpomalené kamerové oblety okolo Megan Fox a souboje obrovských robotů, a pokud se na druhou stranu zase nechcete vy nudit u jejího oblíbeného Hříšného tance, udělejte kompromis a sáhněte po P.S. Miluji Tě. Přemíra cukru obsaženého v tomto slaďáku udělá vaší drahé polovičce zajisté dobře, přiměje ji promočit několik kapesníků a vám to film na oplátku vynahradí celkem nápaditým scénářem (víceméně...) a humorem, který některé scény mnohdy zachraňuje od přemíry patosu a většinou v poslední chvíli utne právě začínající citové vydírání páchané na divákovi. Nebudeme si nic nalhávat, P.S. Miluji Tě je film určený hlavně pro ženy, takže spousta mužů asi těžko rozdýchá přetvoření Geralda Butlera a čistě ženské nahlížení na něho jako na "pana dokonalého" a hezouna až za hrob (doslova), ještě že je tady Butler skoro stejný sympaťák, jakým byl v testosteronovém bijáku 300, takže se to dá přežít. Zato postava Hilary Swank, která půlku filmu prakticky probrečela, mi byla naprosto ukradená a o nějakém soucítění nemůže být ani řeč, ale jak jsem už psal výše, tohle je spíše ženská záležitost. Mě film emocionálně celkem minul, ale věřím, že pro něžnější pohlaví by mohl být film P.S. Miluji Tě událostí roku. Sice jsem se nenudil, párkrát jsem se dokonce i zasmál, ale i tak dám příště přednost takovému Pokání nebo nějakému z korejských majstrštyků, pokud dostanu chuť na nějakou romanci. Solidní film, nic víc. 60% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ronit slzy ... ani náhodou, pro mě je "PS Miluji Tě" lehce specifickou, nicméně předvídatelnou komedií, ale sic ... já jsem si to užívala. Dvě hodinky v modifikovaně kašírované a rádoby depkoidní filmové fantazii, která se snažila vykřesat jiskru autentičnosti, byť se ji to nedařilo, mě nezklamalaa ani nenadchla. Říkám si: vždyť je o tolik horších filmů a tenhle je natočen a oherečtěn docela obstojně. No a k tomu dezertík v podobě totálně nehereckého a lehce obloustlého buránka Harry Connicka Jr, mi vystačí k tomu, abych přidala navrch o půl star. Ale dobrovolně přiznávám, že ta první polovina, která to zvyšovala, byla za "Irčana jak poleno" Butlera. Nebýt těchto dvou mužisek (povrchě ženské, já vím) a zajímavého námětu, který mimochodem připomíná knížku Dívka s pomeranči od Josteina Gaardera (ne děj, ale princip komunikace se záhrobím, jinak nic samozřejmě), bylo by to za dvě. Takto mě to probavilo až na 65%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V prvním dopise pro Holly (Hilary Swank) je napsáno "I know you're still confused about that job...," ale Gerryho (Gerard Butler) hlas říká: "I know you hate your job..." (LaserJet)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 53,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 156,8 mil. (NIRO)
  • Na začátku filmu je řečeno, že Holly (Hilary Swank) a Gerry (Gerard Butler) se brali, když bylo Holly devatenáct. Gerry zemřel těsně před jejími třicátými narozeninami, takže je to alespoň jedenáct let od jejich svatby a ne jen sedm, jak se tvrdí ve filmu. (LoLaa)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama