Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (889)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, teď to skončí, bude to dojemné, ale celkem pěkné - a následuje jedna z největších WTF scén roku - ne nebude to láska, ale přátelství. Ehm ehm. Tim vyhoděj půlku filmu oknem ven a William, na poměry americký romantiky docela normální chlap, se s tim spokojí. Co to jako tento??? Půjdeme na to přes plusy a mínusy. +: Hudba, několik vtipných scén (na jezeře), docela civilní, Hillary byla k sežrání (vzpomínka na vystoupení na pódiu - málem jsem slintal až na plátno). -: Docela dlouho mi trvalo se do filmu nějak pořit (asi prvních 30 minut mě skoro nechytlo), už zmíněný konec, několikanásobná připomínka teploušů (asi je to teď předepsaný), poznatek, že v americkym filmu se chlap musí vždycky omlouvat ženský, aniž by za něco mohl, Butlerovy ozdoby (na chlapy s řetězama a náramkama jsem alergickej). P.S. Přátelství mezi chlapem a ženskou neexistuje. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrý úvodní nápad. Navíc nezůstalo pouze u něho a je to zaobaleno i do dobrého, na poměry žánru samozřejmě, scénáře. Přeslazené je to místy až moc, ale jednou v roce na Vánoce se to dá vydržet. Přitom stačilo málo a vůbec by to nevadilo. Nechat diváka se dojmout "přirozenou cestou" a nevalit to na něj horem spodem, nic víc netřeba. Takto je ta tsunami jímavých scén mnohdy více chtěná než opravdová. A že to jde i přirozenou a nenásilnou cestou tvůrci během filmu několikrát prokáží. Kupříkladu první setkání Holly s Gerrym v Irsku je prostě perfektní. Přesto tvůrci zvládají vyváženě dojímat i bavit. Škoda, že celý film táhnou spíše vedlejší postavy. Což vzhledem k tomu, že v poslední třetině zcela vyklidí prostor pro hlavní zápletku docela zamrzí. Obvzláště když se na scénu již nevrátí a všechny nakonec vyzní naprosto do ztracena. V hlavní roli by byl ideální prostor pro nějakou milou tvářičku s okouzlujícím úsměvem. Tedy přesný opak než je Hilary Swank. Ona je sice zajímavou a netuctou volbou, ale přes její nesporné herecké kvality tu stejně většinu stopáže působí jako pěst na oko. Zdá se, že je tu těch záporů až přespříliš, že? Jenže ono je to celé takové sympatické až to prostě nelze odstřelit. Inu, i přeslazená limonáda může jednou za čas zachutnat. P.S. Miluji tě je totiž romantický film v trochu jiném stylu než na jaký jsme z Hollywoodu navyklí, jelikož se v něm tak trochu mísí vlivy jihokorejských sladkobolných melodramat. Jak vidět tak to lze i bez remaku. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Od první vteřiny až po poslední setinu sekundy jsem měla husí kůži. Aby taky ne, Gerard Butler, se kterým jsem bohužel dosud neměla tu čest, je jedním z nejlepších herců posledních let. Díky tomuto filmu jsem navíc začala nekonečně zbožňovat Hilary Swank. Role Holly v jejím podání byla neskutečně smyslná. Perfektně zahrála věkový rozdíl v jednotlivých částech. Při scéně, kdy leží v posteli a přehrává si záznamník s Garryho hlasem, jsem brečela fakt nahlas. P.S. Miluji Tě mě nepřestává okouzlovat a vždy mě rozpláče i rozesměje. Navíc překrásný soundtrack film dělá ještě emotivnějším. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film s dobrým romantickým příběhem a zajímavým romantickým nápadem. Prostě romantika se vším všudy. Líbilo se mi to, čtyři hvězdičky jsou určitě zasloužené. Co bych já osobně vypustil, byl románek s "Bardemovým bráchou" (J. D. Morganem), to mi tam moc nesedělo, ale jinak to bylo v pohodě. Na romantické snímečky sice moc nejsem, ale tenhle stojí za to. 75% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásný a vtipný filmeček, který ani na chvíli nenudí a navzdory tématu se naprosto dokonale vyhýbá čemukoliv, co jen vzdáleně zavání kýčem. Chvílí je z něj cítit klasická Anglická komediální škola (pasáže v Irsku), chvílema, jako bych sledoval Allena, ve výsledku naprostá spokojenost a zase jednou takový příjemný pocit, že se ve mě něco hnulo. Těžko říct,jestli dát spíš velmi silné čtyři, nebo slabších pět. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V poslední čtvrtině filmu má na sobě Gerard Butler (Gerry) pod lehkým svetrem zelené tričko, které měl na sobě oblečené i na začátku, přestože je mezi scénami časový rozdíl asi devíti let. (Dlee)
  • Jeffrey Dean Morgan (William) sa musel naučiť hrať na gitaru vo veľmi krátkom čase. Jeho inštruktorkou bola Nancy Wilson zo skupiny Heart. Morgan bol z toho nadšený, lebo podľa jeho slov bol do nej ako dieťa zamilovaný. (ladko)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama