Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

oje 

všechny recenze uživatele

Tak to mi dalo dost zabrat! Snímek je zpracovaný jako policejní případ a brutální nahrávky jsou tak proloženy rozhovory o policejní a soudní práci. Alespoň občas se tak vymaníte z drsných a šokujících záběrů, jejichž autenticita je vyšponovaná na naprosté maximum. Jako skutečné záběry ze sklepa, ne jen film. Má důvěra v cizí po shlédnutí zase o něco klesla. U záběrů se opravdu tajil dech a několik mi jich rozhodně na čas uvízne v hlavě. Opatrně proto s pouštěním tohoto snímku, trpkne u něj jídlo v ústech! Naopak jestli se chcete nechat filmem vyděsit, PT vás jistě nezklame. Podobným filmem na principu šokující brutality je Zvrácený, nebo pseudo-dokumentární horrory Záhada Blairwitch a Rec. Alternativa: Irreversible, Blair Witch Project, [Rec]. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jistě velmi ocení milovníci psychopatických sériových vrahů, neboť dokázal stvořit a ustavit jednoho z těch „nejlepších“ (ať už to znamená cokoliv). Velmi oceňuji skvělý nápad a stejně skvělé provedení, respektive odvyprávění. Jelikož nejsem milcem handy cam filmů, ze začátku mě ta roztřesená kamera a měnící se barvy obrazu dost sraly, jenže pak mě pohltil příběh a já to přestal vnímat. Zamlouvalo se mi, že mi z filmu běhal mráz po zádech, aniž by byl nějak zvlášť extra vizuálně brutální. Pár skvělých nápadů (např. kdy vrah využije k zavraždění další své oběti americký justiční systém), jedna naprosto vynikající scéna. Nelze se nevyhnout srovnání s o rok starším japonským Noroi, neboť jsou si, hlavně co se týče zpracování dost podobné. S jedním výrazným rozdílem. U Noroi jsem se bál, A to vraha z Poghkeepsie stálo jednu hvězdičku. Zdá se, že rok 2006 dobrému horroru docela přál. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Geniální, nemam slov, osobně mi vadí máloco, snesu skoro všechno, ba co víc, většinou to se mnou téměř nehne, ale tahle dokumentární studie a krok po kroku odhalování činů sériovýho vraha za pomocí odborníků, jeho vlastních videonahrávek a rozhovorů na mě opravdu zapůsobila a ta silná autentičnost mě na závěr doslova semlela. Tohle je jen pro otrlý a neměl by na to koukat nikdo psychicky nevyrovnanej a labilnější ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Realistické a depresivní, to se mi líbí. Ačkoli jsem se obával, že se nebudu moc dobře bavit u hororu točeného ryze dokumentárním stylem, bavil jsem se přiměřeně dobře a v pár okamžicích mi běhal i mráz po zádech. Když si člověk představí, kolik takových maniaků může chodit po zemi a nikdo o nich neví. Zaručeně to není ztráta času, pro fandy hororů zajímavý kousek. V každém případě začíná být subžánr found footage docela okoukaný. Lidé už by pomalu mohli přijít s nějakými inovacemi, další takový film už bych asi tak vřele nepřijal. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom sa tu bavíme a natíska sa mi otázka prečo má vzniknúť takýto snímok ak nevychádza nedajbože aspoň z trochy reálneho základu?Jediné čo nemôžem asi pánu režisérovi vytknúť a síce,ak by som si pred vzhliadnutím neprečítala reakcie asi by som mu toto majstrovstvo len ťažko (ne)uverila.Hamba mi,pretože FOUND FOOTAGE spracovaný formou akoby dokumentu nám približuje konanie masového vraha a v spolupráci zo sekanými a rozmazanými zábermi robenými trasúcou sa kamerou je tak realisticky podané až sa to zdá byť naoko reálne.PS.nedajte sa oklamať. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama