Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exmariňák Pepper, pronásledovaný myšlenkou, že opustil při poslední misi kamaráda v Afghánistánu, sestaví speciální komando bývalých žoldáků, aby ho zachránil. Nikdo z nich si však neuvědomuje, s kým budou muset bojovat. Nastane neobyčejný boj o přežití mezi moderně vyzbrojenými americkými vojáky a staletími neporaženými afghánskými bojovníky. Během bojů byly protisovětské jednotky mudžáhidů vyzbrojovány a cvičeny agenty CIA a dotovány USA jako součást boje proti rozpínání Sovětského svazu. Bojů se na straně mudžáhidů údajně zúčastnily též pákistánské speciální jednotky, tzv. Černí čápi, převlečení za afghánské mudžáhidy. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek: magor na práškách slyší duchy a neví jestli se má oddělat či ne. Kdyby se na začátku zastřelil, udělal by mi radost. Nestalo se a děj se děje dál. Přesun na Mars. Asi. Tam jsou jen Marťani s turbanama a všichni mě srali. Bum, a parta těžkejch vypatlenejch drasticky drsnejch drsoňů bloudí tunelama, hledá cestu ven, a postupně jeden po druhým natahujou bačkory. Na okamžik se zableskne, a dozvídáme se že je vše jinak, a ty duchové co tam pořád poletujou, dostávají reálné vysvětlení. Neva. Stejně nechápu.. Závěr. Na závěr přichází konec, záchrana, spása, hlavní zloduch je potrestán za to že je debil, a Hlavní magor je zachráněn a patrně dopajdá zpět do svý zasraný zavšivený americký chatrče. Konec. Otázky však zůstávají...PROČ?! Proč jsem to musel protrpět v zoufalé naději že se to nějak probere.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvo sa tu nekoná, skôr sa len pátra a mstí, pekne po americku. Dráma tu už nehrozí vôbec a čo sa týka hororu, tie záverečné minúty sú skôr mysteriózneho razenia. Takže si nedajte kaziť dojem tagmi, aj keď úprimne je pomerne ťažké určiť žánrové zaradenie tohoto filmu. Skôr nedotiahnutý námet. Vo všetkých svojich aspektoch. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že půjde pouze o válečný film. Začátek tomu hodně napovídal. Pak se nedělo témeř nic, co by nějakým způsobem stálo za řeč. Sice se objeví nějaká ta směšná scéna, ale jenom proto, aby se odlehčila ta nehorázná nuda. Ta byla v zápětí vystřídaná hodně slabou duchařinou. Více nervů jsem zažila, když mi při filmu dvakrát spadlo žehlící prkno a já chytala žehličku, aby mi nespadla na nohy nebo na koberec. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo říct, jak někdo může na takovouhle chujovinu přijít? Scénář je stejně podivný, jako mnou nedávno viděné 1942 - a co teprve, když se do takovéhoto umění vloží hudebník typu Jona Leeho a režisér typu Allana Harmona. Nad výsledkem potom divák nevěřícně kroutí hlavou - děsivý střih, drsnou rockovou hudbu střídá "napínavé" dunění a vše korunuje Harmon ve scéně, kdy na diváka vyšle mudžáhida v prostěradle v domění, že každý uvěří, že jde o ducha. . . No prostě hrůza. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff! Vím, že Madsen občas rád přijme nějakou tu roličku v béčkových akčňácích... Tady ale šel rovnou do déčka. Film je ejdním slovem strašný a jediné co se mi tam líbilo byly ty dva Defíky jedoucí pouštní krajinou... Mám sto chutí vyřvat do světa jak debilní to mělo zápletku, ale to bych vykecal případným dalším obětem Afghánistánu celou pointu... Opravdu šílené, měl jsem uposlechnout varování těch co to již viděli. Čingischána na všechny kdo za tenhle film můžou ! ODPAD ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hope, v Kamloops, v Lengley a ve Vencouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama