Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 031)

plakát

Případ Stodolovi (2024) (seriál) 

Po stránce filmařiny je to super. Po stránce lidský, je to hnus. IQ tykve, chtělo by se dodat. Těžko vystihnout neuvěřitelnou dementualitu. Je to hnus, velebnosti.

plakát

American Yakuza 2 (1996) (TV film) 

Jednička je kult, dvojka spíš béčková poloakčně komediální vyfikundace. Išibaši je opět k pomilování, opět natáhne nakonec bačkorky, ale i tak to stojí za shlédnutí.

plakát

American Yakuza (1993) 

Viděl jsem to asi stokrát, pokaždý mě to dostává dál a dál. Pro mě a podobný fajnšmekry je to už dávno kult. Ve svý době fajn zmáknutej film, dneska film kterej má pořád co nabídnout. Spíš než vo boj a fajty, tady jde vo vnitřní dilemua, esi jako držet s FBI která agenta Davida sere, nebo jít dál s novou rodinou, která ač za hranou zákona, tak drží hezky při sobě. Vo to jako v tom filmu de, vy tupani :-)

plakát

Bezcitní lidé (1986) 

Guláš, zmatky a omyly, Od prvního okamžiku výbornej DeVito a spol. táhnou moji spokojenost až k dokonalý spokojenosti :-)

plakát

S mafií v patách (1988) 

Za mě multiprdel, jednoduše přímočarý, mafiánská komedie přesně podle mého tlusta.  Řadím to do své Topten.

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) 

Dostat se na 10. nejhorší film na ČSFD ( v době kdy to píšu) je dle mého umění. Jako film to stojí těžce za vyližprdel, to je jasný, ale co naplat, protlačilo se to z prdele aspoň do úrovně 10tiprocent, tak už jen za to přátelé já, Já tomu dávámpět hvězd ! :-)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Na úvod rád bych podotkl, že ani zdaleka nejsem součástí opdobně kokotodporátního společenství, nepatřím k žádnému ofísu, oupenhajmspejsu, nesnáším kokotcentra, a o kravatě tuším jen, že je to způsob jak někoho odusit, či si na tom případně hodit mašli. Zároveň jsem zapřisáhlým odpůrcem české rádobylegračníproddukce, která obvikle nesahá ani do pocitu nutnosti očíst televyzní programátor. Jaktěživo by mě ovšem nenapádlo, že by mě smečka umolousaně vočumákovaných rádoby herců pobavila tak, jak. Do první půlky to jede docela po lubrikantu, kdy jistě mě nejvíc ohřívala pasáž z podzemního kokotcentra. Jo, tak to je přesně můj způsob práce. Akurát já to prokládám nonstop čumákováním na tele, a podlouhlou chvíli zalévám chmelovým vývarem pro zmírnění agrese, způsobenou nedostatkem sociálního soucítění. Druhá půlka již toliko neklouzala, snad to bylo způsobeno nedostatkem možnosti porovnání filmové kokotiny s realitou, kdy bych rád dodal, že na takovou multipodnikověsbližujcípíčovinu by mě ani SatAn heverem nedostal. Nu, a závěrm Kidů  bych tedy s rozběhem a s hlasitým výkřikem Hurrrá, rád vyjádřil názor, že tenhle týmbilding mezi půlky rozhodně nepatří.

plakát

Kód 8: Část 2 (2024) 

Prolítlo mi to fofrem před vočičákama, jedničku si pamatuju mlhavě, tohle je vcelku bystře uhánějící, na zaplácnutí dlouhý chvíle supr.

plakát

Operace Fortune: Ruse de guerre (2023) 

Za mě jasně nejvybroušenější kousek za poslední dobu. Kokteil supr herců, humoru, vcelku i ta dějová linka je ucházející, jediný co mě snad trochu sral... jsou takový ty záběry jakože trochu dost počítačový, jinak ... lokace supr, navazujícnost časoprostorovosti je taky gut, ende gut alles gut, já v tom nevidím nic, čím bych to dokázal schodit. Takže fajny bijak. Jo, trošku mi vadilo, že nemám takovejhle hezky nasvícenej jachetník. :-)