Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (329)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem velkou blbost, a dostal jsem obyčejný český výplach. Nenadchlo, neurazilo, a mělo to několik scén kdy jsem se upřímně zasmál, jsou tam krásné ženy a několik momentů není úplně marných. Jako výplach, u kterého nemusíte myslet to funguje obstojně. Žádný zázrak to není, ale taky to není české filmové peklo. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Je to sračka. Plný over the top vtipů a občas se to chytne, ale spíš mě pronásledovala orosená trapnost. Je to nejspíš schválně přehnaná parodie na korporát, za mě ale nevydařená. Na co se dalo dívat: Prachař poprvý při hraní nevypadal jako při mrtvici a možná v pár scénách ukázal špetku umu, Polívková a Polnišová byly skvělý a hřeb filmu Vojta si tu roli vyloženě užíval. Do kina naprosto zbytečná návštěva. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tahle „ostrá“ československá komedie vlastně moc ostrá není. K největší formě drzosti má daleko, zároveň je její největší problém v tom, že není dvakrát vtipná. Zdánlivý náznak v podobě satirického rýpání do fungování korporátních společností možná může na první pohled zaujmout, na to je tahle podívaná ovšem příliš absurdní a nejlepší je na ní pořád pořád nihilista jménem Michal David. A to je prostě na pováženou! Zuzana Marianková je pořád slušná realizátorka, na rozdíl od Známí neznámí nejspíš chybí silnější předloha i schopnější scenárista. Minimálně takový, který by dokázal sympaticky dojít na hranu vkusu a přitom by se postaral i o to, aby měl výsledek nějaký tvar. Není to úplně to nejhorší, co jde nadělit, moc vtipné a především dobré to ovšem vlastně není.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobnému druhu komedií se většinou vyhýbám. Je to sprosté, víceméně tupé a je to veskrze plagiát tuctové zámořské tvorby. Ale vzdor tomu všemu mi to celkem sedlo. Je tu slušné množství momentů, které dokáží rozesmát, problém jsem neměl ani s herci a nakonec je tu fakt, že sám dělám v korporátu a kluci z Brna mi připomněli naše teambuildingy. Nic k čemu bych záměrně vracel, ale jestli na to narazím v TV, program nejspíš nepřepnu. 60% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit veskrze vymaštěný holofilm, a poté se od něj hned v úvodu distancovat nápissem „Názory postav v tomto filmu neodpovídají názorům tvůrců. Odmítáme drogy, násilí a šíření rasové nesnášenlivosti.“, mohou jen zcela bezpáteřní a bezcharakterní libtardí pamrdi! Takže u včel zase svědí prostředky, co, soudruzi? Čili, jestli do správně chápu, dostat se jako „velký filmovač“ na vskutku nezáviděníhodné výsluní Planety opic za jakoukoliv cenu, i proti vlastnímu přesvědčení, je jakože děsně kůl, ovšem je také nezbytné okamžitě se podrobit due diliní „konstruktivní sebekritice“ a nasrat si předem na hlavu, aby někdo z klubíku Pirátských potratů, PSjugend a bolševických kokotporátních investorů náhodou nedejsatan nenabyl dojmu, že nejste až takoví přitroublí šosáčtí pičusové, jak na sjezdech deklarujete, nýbrž odporní zhulení agresivní rasisté, že? Je to přesně něco, jako například natočit naprosto debilní až těžce mentálně subnormální kokotmédii, v níž se krátce mihne Hitler, načež radši demonstrativně prohlašovat, že jste nikdy ani trochu nechtěli vyhlazovat židy, ani jste nebyli v NSDAP a ten haknkrojc, co měl Áda na uniformě je totálně fuj. V tomto případě se však opravdu nemusíte bát, že roztajete, milé sněhové vločky! Jedná se totiž o nadstandardně úžasnou vizitku současné lobotomizované fekálfilmografie našich lůzrů a hnojů s prachařsprostým nejodpornějším nehereckým slizákem, nehasnoucí hvězdou TV Loppatov a Prímy Hnooj a miláčkem všech otylých proletářských domácností v hlavní roli, ve které se opravdu nevyskytují vůbec žádné třeskuté rasistické, násilné či drogopropagační tumory, od nichž byste měli alibisticky a hystericky dávat ruce pryč, byť si tím házíte hovna do větráků, ale jen ubohá neurovegetativní trapnost, „scénáristická“ retardace a bezradně klišovité ponižování bezcharakterních neherců a chudáka Kokotka. Naprosté dno žumpy Ústavu pro plošnou audiovizuální degradaci zbytkového intelektu a elementární kultury v Komerčních Oligofrenicích, způsobující rakovinu očí a vkusu. Naposledy jsem se tolik styděl, že jsem součástí národa, co produkuje takové IQcidní mrdky, snad ještě v dobách, kdy Kradli Dagmaru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)

Reklama

Reklama