Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mizerná femine odpověď na BLADEa, kterou si nějakým očividným nedopatřením vymodlil režisérský trubec Gutierrez. Ten se nerozpakoval, nabízenou šanci vyždímal až na morek a nechal si zaplatit i za scénář. Jde to bohužel hodně znát. Levná (samozřejmě relativně, kdejaký český "tvůrce" by za rozpočet této hovadiny vyvraždil půlku příbuzenstva), bezduchá socka, která se ve společnosti všech tří dílů BLADEa, UNDERWORLDu nebo kralujícího solitéru 30 DNÍ DLOUHÁ NOC plazí zaslouženě někde kanálem, protože o kanál tu jde především. Nechápu, jak ten režisérský mameluk přesvědčil Lucy Liu nebo Carlu Gugino k účasti, ale pokud není Gutierrez filmař, bude nejspíš kouzelníkem. Chudák Mako, pro kterého se tato sračka stala pomníkem. 20% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude sice stupidní, ale zábavný béčko, jenže to ani omylem, tohle je bohužel prostě sračka se všim všudy bez pořádný akce, se stupidním scénářem a v unrated verzi s přemrštěnou délkou, která je o těch 30 minut prodloužená z mě neznámýho důvodu, jelikož akce tam stejně skoro žádná neni, takže tam asi přibylo jen 30 minut keců navíc. Jedině co se jakž takž ještě dá je, když Lucy Liu hraje drsňačku a tu a tam se tam producíruje různě vysvlečená a někdy polonahá, ale pokud má hrát něco jinýho, tak je dost nepřesvědčivá. Nuda ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokus autorov tohto filmu o natočenie moderného, mierne neštandartného, vampírskeho horroru vyšiel úplne na prázdno. Je to tak fádne a nudné dielo, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral do konca. Plytký, neoriginálny príbeh ma vôbec nezaujal. Monotónne zatemnené scény sa vlečú ako sopeľ. Horrorový experiment, na ktorý sa tu podujala krásna Lucy Liu, sa nezdaril. Možno keby ukázala kozy (moc ku tomu nechýbalo), tak by som dal aj o hviezdičku viacej. Ale takto musí jedna stačiť. * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Unrated 122 min. Trailer ma nijako nenavnadil pretože tie akčné zostrihy boli biedne a čakal som šit. Potvdilo mi to 38% hodnotenie na csfd. Spustím film a objaví sa logo Ghost House. Spolu s Dark Castle sú to spoločnosti špecializujúce sa na lacné hororové béčka. Ani jedna ma však ešte nepresvedčila vyprodukovaním čo i len jedného obstojného hororu. Takže ďalšia pochybnosť. Začiatok nič moc. No postupne ma príbeh tak zaujal že vražedná 2 hodinová stopáž ubehla bez problémov. Lucy Liu tu hrá novinárku ktorá pri pátraní po tajnom spoločenstve padne do rúk páriku upírov, ktorý sa s ňou nepekne pohrajú. On: „Sex alebo smrť, neviem sa rozhodnúť“. Ona: „Najskôr ju zabi a potom si s ňou užijeme“. Hm. Preberie sa v márnici, pozrie do zrkadla a nič nevidí. Na rade je pomsta a vyvraždenie všetkých čo s tým majú niečo spoločné. Pekne od najmenšieho poskoka po šéfa. Námet ošúchaný ako stará bačkora, ale spracovanie sa mi veľmi páčilo. Žiadne rýchlopalné hlučné zbrane, len malá, tichá, dobre schovateľná a samo nabíjacia kuša. Žiadne super schopnosti ako nadmerná sila, premeny alebo lietanie. Proste len je nesmrteľná ako každý upír. Nikdy ma filmy s upírou tematikou moc nebrali ale toto sa mi páčilo. A Lucy Liu je kočka a dobrá herečka. Mimochodom slovo upír tu ani raz nezaznie a na upírie zúbky tiež zabudnite. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Jsou hérečky, které se mi líbí tak, že bych byl skoro schopen je nekriticky zbožňovat - a to už mám pubertu nějaký pátek za sebou. Lucy Liu mezi ně patří. Jediná scéna, kvůli které jsem nelitoval, že jsem se na tento film díval, však trvala pouhých několik vteřin, a to ještě kdo ví jestli to nebyla dublérka. Oběť: Lovec krve opravdu stojí za houby. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu není ani jednou vyřčeno slovo upír. (Holina)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)
  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)

Reklama

Reklama