Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (1 579)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Svět se v prdel obrací! 80 procent???!!! Co si tu všichni pícháte, aniž by jste se podělili s Verbálem o vzorek? Já už jel na lecčem, ale takhle dementní, slaboduchou sračku bych snad nerozdýchal, ani kdybych šňupal čistič odpadů. Já vím, jsem už asi starý a nechápu to, ale je li tohle nový "popkulturní" trend naší mládeže, upřímně lituju, že jsem nepodstoupil vasektomii, když ještě mé děti plavaly v seminálním plazmatu. Jediné, co téhle noční můře nelze upřít, je casting. Poskládat takovou partičku nehezkých retardů by se snad nepodařilo ani vrchní sestře v Jedličkově ústavu a hlavní hrdina téměř dokonale, něžně a citlivě osciluje mezi totální homokládou a občerstvením pro pedofily! Vážená paní Majerová, hluboce se omlouvám, že haním Vaše veledílo, kudy chodím a snad Vás potěší, že si hned zítra přibiju poster polonahého Patyzóna v životní velikosti nad postýlku v mém pokojíčku. ZLATÍ HOMOUPÍŘI !!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Edgar Wright po americky. Ono vo svojom vnútri je film presne taký, ako som ho očakával, a aký je Wrightov nezameniteľný rukopis. Konieckoncov, tak originálny snímok vo svojej vizuálnej a technickej stránke sa dnes vidí raz-dvakrát za rok. Wrightovi sa po tejto stránke vydaril každý kúsok, každá vychytávka, každý efekt a film bol vycipkaný ako vianočný stromček. Nápady z neho sršili jedna radosť, vtipné postrehy a dialógy boli perfektne vypointované. Ale popri všetkých tých svižných veciach ma tá miestami až salámovitosť deja nechávala chladným. Príbeh na hranici infantilnosti neprebili ani dokonale hrajúci herci a aspoň od záveru som čakal poriadnu ranu na záver, ktorá by ma predsa len dokázala presvedčiť o štvrtej hviezdičke. Tá neprišla a ja sa s miernym sklamaním tentokrát po dlhej dobe pri takto vychválenom filme nezhodujem s nadšením ostatných. 70%. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem na to šel tenkrát do kina se školou a nikomu z nás se to nelíbilo, holt Kanada. O filmu jsem předem nic nevěděl a proto pro nás pro všechny bylo velkým překvapením, jakou blbost jsme vlastně viděli. Vůbec jsem nechápal ty speciální triky, ale v kině to byla celkem zábava, takže alespoň to jsem si vcelku užíval. O to větší překvapení pro mě bylo, když jsem cca po roce zjistil, že se tento film vlastně "kritikům" líbí. Scott Pilgrim je jiný, to ano, ale stejně pořád nevim, proč to na čsfd není mezi nejhoršími filmy. No, nějaký věci prostě nikdy nepochopím. O něco později jsem se začal zajímat o Avengers a byl jsem naštvaný, že se nenatočil film Ant-man (jeden z podpůrných filmů), kterého měl točit Edgar Wright. Režisérovi a Scottovi jsem dost zazlíval, že kvůli takové blbosti se odložil film, který už dlouho očekávám. No co, pak jsem se na Pilgrima podíval ještě jednou a...už se mi to tak hrozné nezdálo, takže jsem ještě jednu hvězdičku přidal...70%...[říjen 2010_Kino Šumava_Klatovy] ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V detailech úžasně zábavné, jako celek ale nefunkční a nudné. Děsivá kombinace, kterou bych zrovna od tohoto snímku nečekal. Mrzí mě to vážně moc. Rád bych to tak neviděl, ale když si vzpomenu na nedávný Kick-Ass (který se mi i přes zásadní odlišnosti pořád vybavoval), tak ty čtyři prostě nedám. 60%/70% PS: Ať už Cera PROBOHA hraje něco jiného než svou sto padesátou osmou figuru roztomilého klučiny. Já už opravdu NESNESU další film s ním. A to mi byl vážně sympatický. Kdysi. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Perfektně obsazené komiksovo-videoherně-filmové třeštění s novým typem chcípáka, který se sice plácá ve vztazích a vůbec životě a hraje ho rachitický Cera, ale babu svých snů sbalí okamžitě a stejně tak i početné soky v lásce kosí bez výcviku u pana Myagiho, hned v prvním kole. Famózní přechody mezi scénami, boží souboje, ultraležérní gay Kieran Culkin a jako vždy rozkošná Anna Kendrick. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (67)

  • Herečka Ellen Wong (Knives Chau), hrající Pilgrimovu (Michael Cera) sedmnáctiletou přítelkyni, je ve skutečnosti o tři roky starší než Michael Cera. (Othello)
  • Postava Envy Adamsové (Brie Larson) byla inspirována zpěvačkou skupiny Metric Emily Haines. (hejcoze)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno