Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční snímek čnící z filmografie Stevena Seagala jako stožár z dnes už potápějící se lodi s výše zmíněným jménem, Tommy Lee Jones jako jeho psychopatický protivník je prostě skvělý, Erika Eleniak krásná a Gary Busey prostě svůj, akce střídá akci, prostě áčková akčňárna, u které se člověk rozhodně nenudí ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

asi po třetím nebo čtvrtém shlédnutí jsem byl prostě téhle klasice, kdy měl ještě steven poměrně rychlé pohyby a o půl metráku míň, nucen přidat aspoň tu čtvrtou hvězdu... když k tomu přičtu skvělou vyšinutost tommyho lee jonese a dortový strip-dance miss červenec, kdykoliv bych se na to rád podíval znova. 80% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi jeden z posledních v celku kvalitních snímků ve kterých hraje Steven Seagal, tady ještě nezachraňuje indiány nebo nějakou přírodu, ale bojuje jén sám za sebe a bujuje dobře, většina soubojů je nadprůměrně kvalitní a dokonce i zápletku to má slušnou a prakticky to nemá moc nudících scén a stupidních dialogů, vždycky se jde rovnou na věc a když už byste se přece jenom začínali nudit tak to všechno zachraňuje Tommy Lee Jones, takže pokud jste Stevena zavrhli kvůli posledním snímkům( posledních 10 let), tak se určitě koukněte na tohle nebo filmy co točil předtim a určitě si u vás trošku spraví reputaci. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný hudobný podmaz, niekoľko dobrých bojových scén a celkom napínavý rozbeh so zabratím lode. Tam ale všetky kvality končia. Casey Ryback je pomerne suchár, jeho hlášky na mňa nefungovali a vybabranie so zloduchmi nebolo príliš zaujímavé. Asi by som seagalovky nemal v roku 2022 pozerať. Iba si kazím nostalgiu z mladosti. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Solídna akčná klasika. Pre terajšieho diváka možno podpriemer, no pre moju generáciu, vyrastajúcou na podobnom type hrdinu z polovice 80tych a začiatku 90tych rokov je to proste povinnosť pozrieť si to aj desaťkrát. Steven je tu ešte macher so zabijáckym výrazom, plný sily a energie, rozdáva krásne rany, a keď prižmúrite očkom na scenár je to proste cool. 80%. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (22)

  • Když v první přestřelce v kuchyni únosci vypálí dávku ze samopalů MP5, oba mají nasazené tlumiče. I přesto je střelba slyšet jako bez tlumičů. (DeziDiCzorka)
  • Z verze uvedené v Británii byla z boje v dílně vystřižena desetisekundová část vytrhnutí ohryzku z krku. (Dragoni)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama