Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Celkem nenápadný film, který mne velmi mile překvapil. Pustila jsem si ho hlavně kvůli Kristen a rozhodně jsem udělala dobře. Výkon, který podává je výborný a ona sama má 5*. Nenáročný příběh lidí, kteří prožívají jisté změny ve svém životě, mě zaujal. Jen si nejsem jistá, jestli si za čas vzpomenu na víc, než na úžasnou Stewartku… ()

Verner 

všechny recenze uživatele

Jak jen začít. Asi tim, že jsem se celkem nudil. Na to že to má poměrně krátkou stopáž to bylo dost utahaný. Filmu chyběla lehkost a hlavně emoce. To, že Kristen hrála skvěle je sice fakt, ale bez emocí a lehkosti to prostě nejde. Je teda pravda, že podobný typ filmů na mě platí jen vyjmečně, ale tady sem čekal teda víc. Je mi líto asi nemam srdce. :-) Takže za Kristen *** ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka so smutným námetom. Je veľmi ťažké natočiť film o chorobe, prípadne umieraní a pritom odolať účelovej sentimentalite a pátosu. Myslím, že tento snímok je práve ten šťastnejší prípad, pričom aj keď sa tu v podstate nič také svetoborné neudeje, no pozerá sa na to hrozne dobre. Určite sa o to veľkou mierou zaslúžila Kristen Stewart, ktorá tu podala jeden fantastický, geniálne presvedčivý výkon, celý čas čo bola na scéne patril len jej, zhltla všetku moju pozornosť, klobúk dole. Kto neverí, že je to vynikajúca a talentovaná herečka, tak tu má jasný dôkaz, že je sakramentsky dobrá. 75/100 ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

"U can kiss me if U want to.." a mne sa gúľali slzy ako hrachy. Každá jedna scéna, v ktorej sú Georgia a Beagle spolu je gilbertovskejšia než samotný Gilbert - čistá, nežná, láskavá a najmä slobodná a skutočná. Všetky ostatné línie sú plné sentimentu, často americky neznesiteľného, moja romantická duša ale nemože inak. Odpúšťam, Mary Stuart, a ďakujem zároveň. Kristen a Aaron sú mega hviezdy. Tak dobre teda, hviezdičky. Oči, prekrásne oči. ()

iantomasik 

všechny recenze uživatele

Film se bohužel neobejde bez několika klišé (stříhání vlasů, rozpažení na motorce, úvodní a závěrečné sekvence "domácího videa") a v principu se v něm vlastně nic neděje, ale právě tahle civilnost a přízemnost působí velmi uvěřitelně a blízce. Potěšující je i fakt, že se jedná prakticky o jedinou roli Kristen Stewart, v níž je nucena opravdu hrát a vcelku ji to jde (dívím se, že nemá našlápnuto k ceně akademie, když hraje postiženou - satira). Je to jeden z těch filmů, co vás nenásilně ponoukne k tomu nestěžovat si nad vlastními útrapami a brát život jaký je, pokud tohle vyhledáváte přidejte si hvězdu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)
  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)

Reklama

Reklama