Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

The Runaways

The Runaways (2010)

Boží životopis jedné první boží ženské rockové kapely. Kristen zas a zas dokazuje že umí zahrát snad uplně všechno a všude jí to neskutečně sekne. Dakota byla taky skvělá ale nepříde mi že role rádoby lehčí dívky sedne ani ne 18. leté slečně. Soundtrack byl skvělej hlavně přezpívaná písnička Cherry Bomb která musim uznat, i když s těžkým srdcem, že přezpívaná byla lepší jak originál! 5*

30 dní dlouhá noc

30 dní dlouhá noc (2007)

Super horor. Příjemné a sympatické hlavní herecké obsazení. Jediný co mě vadilo byla ta klingónština upírů. Ale i přes to se mi to hodně líbilo.

The Yellow Handkerchief

The Yellow Handkerchief (2008)

Kristen again and again! Opět skvělá! Skvělá road movie se střípkama z minulosti zasahující do přítomného děje. Upoutalo mě to k židli a k monitoru až do konce. Fandil sem ústřední dvojici aby se dali zase dohromady až do konce. 5*

Mluv

Mluv (2004)

Je vidět že Kris je opravdu skvělá herečka. Tahle role jí sedla jako ušitá na míru. Opravdu skvělej zážitek z filmu. Příběh byl opravdu poutavý takže donutí i více náročnější diváky dokoukat do konce. 5*

Harry Potter a Fénixův řád

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Esence "epična" a "temný" konec? Paráda! Podle mě nejlíp natočené podle knihy. Parádně udělané efekty na Patrony, rozvoj postav, první láska. Brumbál x Voldemort? AMAZING!!! Jen škoda že H. B. Carter se ve filmu objevuje jen chvilku pač role Bellatrix je na ní jako ušitá. Imelda Staunton jako Umbridgeová byla prostě nepřekonatelná když zařvala "ticho" tak jsem se lekl i já. To vše podtrženo skvělou hudbou od Hoopera. Jednoznačně nejlepší díl ze série!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Opravdu krásný film. Skvost mezi filmy. Nádherná příroda a život tuláka po nejkrásnějších místech planety. Do detailů propracovaný život a shánění potravy v přírodě. Jediný co mě zamrzelo že se tam Kristen objevila tak málo, no co dostane prostor v jinejch filmech. Opravdu příjemné a milé pokoukáníčko!

The Cake Eaters

The Cake Eaters (2007)

Výborný herecký obsazení. Je jasné že hlavní tahoun filmu je Kristen a opět byla skvělá. Ta holka má prostě talent! Umí zahrát snad všechno.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Epické zakončení jaké má být až na pár chybek podle knižní předlohy. Flashback ze Snapeova života byl dechberoucí, hudba perfektní. Dal bych 5 hvězdiček i kdyby ten díl byl horší jelikož sou to filmy, na kterých jsem vyrůstal a při odchodu z kina jako by tam kus mě zůstal. Takže plný počet.:)