Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Po první sérii silnější nadprůměr. Dokud se na obrazovce mlátí mezi sebou dvě nádherný baby, Yvonne chodí jen ve spodním a agent Casey vyhrožuje každému v okolí brzkou smrtí, tak je všechno v pohodě a sledování si užívám. Pak ale přijde na rodinné chvilky plné životních mouder a to už není můj šálek kávy, pokud vezmu v potaz, že se jedná o seriál vznikajíc pod záštitou akčního mága McG. První řada: 70% Druhá řada: 50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat.. Mám trošku slabost pro filmy či seriály s losery. Chuck je přesně ten typ postavy s kterou se dokážu i trochu ztotožnit. Forma, kterou je tento seriál natočen mě zaujala hned s prvním dílem a má stále co nabídnout. Kromě zajímavých zápletek se zde rozvíjí i pozoruhodná dějová linie vztahu mezi agentkou Sarah a "subjektem" Chuckem. Jelikož mám za sebou teprve první sérii a pár dílů z druhé série, tak očekávám, že svůj názor ještě rozšířím. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chucka jsem začal sledovat před pár lety, ale nijak mě neupoutal a vydržel jsem u něj pouze dvě série. Až teď jsem se vrátil, abych to od třetí dokoukal. Ale co si z těch dvou sérií pamatuju? Asi tak základní vztahy, aneb kdo je kdo. Dvojice-nedvojice Sarah a Chuck, Agent Casey o kterém se neustále spekuluje, že je dvojitý agent. Chuckovo sestra a její přítel Suprák. Až potud jsou ty postavy dobrý, pak ale začne průšvih jménem Buy more. Kde snad každá postavička je špatným vtipem. Počínaje Morganem, který je ještě občas snesitelným až po další postavy, jejichž jména ani nestojí za zapamatování. Takže z prvních dvou sérií mám dojem průměrného agentského seriálu. *** Tak dostávám se ke třetí sérii a opět se zamotávám do snahy Chucka stát se agentem, pronikám do Intersectu, do krytí v Buy more, do vztahu Chucka a Sarah. K tomu jsem zklamán že si nenechal Hannah. Pak tu máme boj proti Kruhu a hlavní postavu Shawa. Jinak pro mě Chuck zůstává průměrný seriálem, i když ho tentokrát už dokoukám. Nejlepší je stejně plukovník John Casey. *** Po čtvrté sérii jsem si jistej snad jen tím, že víc překombinovanej seriál jsem neviděl a to za sebou mam Prison Break, Lost i Heroes. Přesto, co se děje tady, tak to mi hlava nebere. Abych nebyl jen negativní, tak potěšilo alespoň několik tváří ve vedlejších rolích jako Dolph Lundgren, Timothy Dalton, Summer Glau nebo Linda Hamilton. Ale když už jsem jednou řekl, že to dokoukám, tak to prostě udělám, ať to stojí, co to stojí. *** Aby kombinacím nebylo konec, tak se nám natočila ještě závěrečná pátá série. Vážně chybí už jen to, aby se Intersect nahrával do náhodných kolemjdoucích a bylo by to kompletní. I jediná skvělá postava za pět let v Burbanku řádně vyměkla, ano řeč je o nepřekonatelném Caseym, řešícím rodinné problémy. No, ale teď vážně, konečně jsem se dostal k závěru a jsem rád, už nikdy neuvidím něco tak hrozného jako byl Jeffster, i když jejich Take On Me zachránilo svět. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nechal upoutávkou nalákat hned od první epizody, protože koncept sympatického hrdiny zataženého proti své vůli do špionážních hrátek a obklopeného dalšími výraznými vedlejšími figurami, okořeněný humorem a spoustou popkulturních odkazů a citací, mi sedí. Jen u kopacích scén blonďaté Sarah je vidět, jak hodně práce měl střihač, aby to vypadalo, že na to její představitelka má. P.S. Ve třetí řadě mě nesmírně iritoval B.Routh jako agent Shaw, který po celou dobu svého účinkování vypadal, jako že se každým okamžikem rozpláče. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Fajn oddechovka, která se dá sledovat kdekoli a kdykoli, ty špionážní zápletky jedou sice podle podobného mustru, ale romantická/rodinná/kámošská linka na ni dává snadno zapomenout. Navíc další komediální nerdí tažení, to můžu. :o) Kdyby neexistoval v tématu velice podobný seriál, který je mi ale mnohem bližší už jen tím, že hlavní mužský hrdina je spisovatel, asi si rochním mnohem víc. 70%. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Bryceův útěk je inspirován scénou z Francouzského filmu Banlieue 13. Předváděná akrobacie je Free Running neboli Le Parkour. (Kopik)
  • Vedle seriálu Chuck se Yvonne Strahovski a Adam Baldwin setkali také při dabování postav pro hry „Mass Effect 2“ a „Mass Effect 3“. (S.U.E.S.)
  • Ve druhém díle první série pozná Chuck pod jedním obrázkem "sestřelení letu Oceanic 815". Stejný let je zásadní událost v seriálu Ztraceni (od r. 2004). (Vacablatna)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama