Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Podle mě výborný seriál plný akce a vtipných hlášek a hlavně vtipných a dobrých herců. Všichni hlavní aktéři jsou skvělí a každý má něco do sebe, navíc mě potěšilo, že tam je Rachel Bilson, která je má oblíbená. I chlapi si najdou své, jelikož se zde vyskytuje nejedna sexy agentka, ženské taky nebudou smutnit při pohledu na některá mužská těla. Akce a často i napětí by se dalo krájet. Ještě ke všemu Zachary Levi to vždy tak trochu odlehčí a zjemní, takže se na to dá koukat pořád. Nyní jsem u konce první série a opravdu se těším na další díly. Jediné mínus je, že má každý díl 40 minut - brala bych to trochu kratší, ale není to nic co by se nedalo překousnout. ()

market. 

všechny recenze uživatele

Chuck je prostě klasika. Sledovala jsem ho od té doby co běžel na Prima COOL. Je to něco originálního. Herci hlavních postav (Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin,...) jsou neskutečně sympatičtí. Myslím, že kdyby tam byl někdo jiný seriál by byl rozhodně horší a odlišný. Příběh Sarah a Chucka je neuvěřitelně smutný a romantický. Bavil mě každý díl. A konec? Nemám slov, takový konec jsem nečekala. Ještě týden potom co jsem to dokoukala jsem přemýšlela nad Sarah a Chuckem. Taky se mi líbilo, jak se Chuck postupně vyvíjí. Od ňoumy, který má v hlavě něco jako intersect, po tajného agenta, který chce založit rodinu. Tento seriál vždycky byl a bude jeden z mých nejooblíbenějších seriálů :). A proto hodnotím 5*. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Po první sérii silnější nadprůměr. Dokud se na obrazovce mlátí mezi sebou dvě nádherný baby, Yvonne chodí jen ve spodním a agent Casey vyhrožuje každému v okolí brzkou smrtí, tak je všechno v pohodě a sledování si užívám. Pak ale přijde na rodinné chvilky plné životních mouder a to už není můj šálek kávy, pokud vezmu v potaz, že se jedná o seriál vznikajíc pod záštitou akčního mága McG. První řada: 70% Druhá řada: 50% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První řada: 80% Druhá řada: 85% Chucka jsem začal sledovat, když jsem se dozvěděl, že ho mají dávat i u nás. Čekal jsem další sci-fi seriál typu Kyle XY, který by mě opět docela zklamal. Nakonec to ale tak hrozné není. Sci-fi se nakonec víceméně nekoná a krom velmi pochybného okopírování informací do Chuckova mozku a oživnutí jedné z postav už jsem nic extra supervědeckého nezaregistroval. To je docela plus. Postavy jsou sympatické, ostatně to je hlavní přednost seriálu, a akce ujde. Působí to místy jako špionážní mlátička, která se ale nebere zas tolik vážně. Jenom se bojím, že by se seriál mohl časem okoukat.___ Druhá série je o dost lepší.____ Třetí řada a jeji závěr je prakticky fraškou, kde nic nedává smysl, nicméně překvapivě mě to hodně baví sledovat. Dokonalá jednohubka. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky Adamovi Baldwinovi jednoznačně za pět hvězd. Tento živoucí terminátor posouvá seriál ještě kousek dál, než tvůrci zamýšleli. Samozřejmě, že jim šlo o Intersect, databázi CIA a kdoví čeho ještě, v mozku milého nešiky Chucka, samozřejmě, že jim šlo o konfrontaci blba a jeho blbů kamarádů s nástrahami špionáže v moderní válce o technologie. To všechno beru, ale tím, že tam flákli Adama Baldwina, sympatickou kočku Strahovskou a v rolích blbů další borce, to prostě přetáhli na skvělou záležitost, kterou se dá bavit donekonečna. Je to akční, je to veselé a spoustu dalších superlativ, kterými nechci zdržovat. Prostě pecka, kterou bych doporučil každému. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Stejná silnice, po které jede ve 24. epizodě 4. řady na motorce Chuck (Zachary Levi), se objevila i v některých epizodách seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • V epizóde "Chuck vs. the Beefcake" zaznie hláška: "Pojď se mnou, jestli chceš žít". Fanúšikovia Terminátora túto hlášku isto poznajú. (pugs)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama