Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Polonahý metalista, který má řetězy provlečené snad i v nose, udělá nějaký trik, kucí ze střižny to nasekají na několik desítek krátkých a nepřehledných záběrů, komparzistům (vlastně náhodným kolemjdoucím) popadají čelisti a následuje nepřetržité vřeštění fanynek, zatímco se mladý kouzelník obnažuje. --- Mně je pořád sympatičtější Houdini než Jackass. ()

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím jestli se mám bát nebo ne. Pokud bych náhodou tento pořad kritizoval, tak mě může největší kouzelník současnosti proměnit v cokoliv. No nic, risknu to. Je to obyčejný amatérský komediant, který sází na krásu nebeskou, protože podle toho co jsem viděl, tak rozumu moc nepobral. [REJP]To je tak, když blbec udělá blbce z blbců a ty blbci toho blbce v té blbosti ještě podporují, takže ti blbci ze sebe udělají vlastně ještě větší blbce.Toho blbce to samozřejmě netrápí, protože je blbec a blbec ví, že vydělává na blbcích, ze kterých dál ten blbec dělá čím dál tím větší blbce a ty blbci toho blbce čím dál tím víc podporují v té blbosti, aby z nich ten blbec atd. až do nekonečna. Tedy v případě, že vesmír je na tom stejně. "Oni" jsou všude a nedá se to zastavit[/REJP]. ()

Reklama

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Ty kujebák, čo furt klameš :) Hehe. Ale nie, ja mám rád umenie ilúzií a tak, a to vlastne aj znamená, že keď si chcem pozrieť niečo z týchto vôd, zapnem divadelné vystúpenie Davida Copperfielda alebo Lanceho Burtona. Tieto kúpené a hrané a upravované veci s tým nemajú nič spoločné. Neviem prečo by ma to malo baviť. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Což o to, určitý extrém by se téhle televizní šou najít dal. Jde především o extrémní předpoklad jeho tvůrců, že co divák, to blb. Většina Angelových kousků je provedena s notnou dávkou diletantismu a fušérství. Myslím, že jestliže chcete tvrdit, že kouzelná karta byla prostřelena ranou z pistole, měl by papír vypadat skutečně jako prostřelený a ne jako když do něj vaše sekretářka udělala ďourku děrovačkou, aby ho mohla zařadit do šanonu. Když chcete tvrdit, že krev je skutečná, mělo by jít o tmavě červenou tekutinu, a ne o čistě růžovoučkej sirup. Princip většiny jeho triků evidentně spočívá v myšlence, že "co kamera nevidí, to srdce nebolí" a podezřele často se spoléhá na dobrozdání rozčarovaných "náhodných kolemjdoucích", že to celé není předem domluveno. Přičemž některé herecké výkony překvapených a užaslých tváří by se rovnou daly tesat do kamene. Korunu tomu celému pak nasazují opravdu naivní kamerové triky, při nichž hlavní aktér svým tělem soustavně zakrývá polovinu obrazovky, aby nám vítězoslavně ukázal, jak uprostřed letiště vyčaruje hummer. Show Crisse Angela je hloupá, neinvenční a ve své repetitivnosti neskonale nudná. ()

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych Kryse Andžela zase tolik nezatracoval. Někdo třeba věří v Boha, druhý v Alláha, jiný zase tomu, že Krys je opravdu mág. Podle mne je to spíše zakladatel sand-metalu (na konci tam ukazuje ty svoje svaly na poušti a řve bláboly). Jo, a oficiální text distributora o jeho "kouzlech" mluví za vše: Toto je sestřih těch nejbláznivějších a nejneuvěřitelnějších momentů. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama