Reklama

Reklama

Uherská šlechtična Erzebet Bathory je bohatá, obdivovaná… a obávaná. Její krása je údajně draze vykoupena krví nesčetných nevinných obětí, v níž se koupe, aby si uchovala svěžest mládí! Kam až je ochotna zajít pro lásku a kde leží hranice mezi pravdou a mýtem? (oficiální text distributora)

Diskuze

adelosaurus

adelosaurus (hodnocení, recenze)

Silas

Přesně... Tohle je prostě jenom nechutnej horor... Bathory měl aspoň nějaký příběh, byli tam dobří herci a vypovídalo to o Alžbětě Bathoryové něco úplně jiného než tady... Jediné, co se mi na téhle verzi opravdu líbilo byla hudba, Ne že by byla dokonalá, ale mě osobně se dobře poslouchala. Ale hudba v Bathory je podle mě mnohem lepší...

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Inak vonku už je oficiálny trailer a podla neho to vyzerá skorej na komornú historickú drámu než na výpravný historický thriller/horor!

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Uvidíme ako si zahraničie poradí s našou Legendárnou postavou dejín!!!Trailer zatial vela neprezradil ale iba ukázal hlavné postavy v dobových kostýmoch!Ale inak zaujímavostou je že zatial čo v Jakubiskovom filme hrala bylinkárku Darvuliu jeho žena Deana tu ju hrá ale o 30 rokov mladšia rumúnska herečka Anamaria Marinca!

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Konkurence pro Jakubiskovo Bathory je tady, navíc se zajímavým hereckým obsazením. Snad budu po Hraběnce vycházet z kina s lepšími pocity než tomu bylo u Bathory.

Reklama

Reklama