Reklama

Reklama

Arthur a souboj dvou světů

  • Francie Arthur et la guerre des deux mondes (více)
Trailer

Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu obřích seidů a převzít nadvládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti! Uvězněný v drobném tělíčku Minimoje, se může samozřejmě spolehnout na pomoc Selenie a Betamechea a kupodivu také na Darkose, syna Maltazarda, který tvrdí, že chce přejít na jeho stranu. V závěrečném boji proti Maltazardovi, kdy jde Arthur se svými kamarády pěšky, jede na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson, bude Arthur s kamarády potřebovat veškerou pomoc, která seženou. Bitva může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Obstojný rodinný film tříhvězdičkové kategorie. Po dosti zbytečné dvojce (Arthur a Maltazardova pomsta) je poměrně milým překvapením, ačkoliv stále nejde o nic světoborného a Bessonův popud pro tuto trilogii mi zůstává trochu záhadou (třeba si plnil nějaký svůj sen). Trojka nabídne alespoň pár milých vtípků a narážek například v podobě Darth Vadera. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MALTAZARD OPUSTIL SVĚT MINIMOJŮ MÍSTO ARTHURA A VMÍSIL SE MEZI LIDI. JE NYNÍ VĚTŠÍ A SILNĚJŠÍ NEŽ KDYKOLIV PŘED TÍM. PODAŘÍ SE HO ZASTAVIT ????..... /// Milimetroví tvorečci ve světě lidí lítají a jezdí po horský dráze, používají autíčka, vláček, motorku, letadlo a připomínají příběh jiných hraček. (Možná i ten 3D efekt by stál za viděnou.) Jinak klasika: humor pro děti do 10 ti let a CGI efekty, které uspokojí i ty (nás) větší (stejně jako solidní ,,narážka“ na Star Wars). Hoďku a půl klidně dětem obětujte. Poselství, že si máme důvěřovat a pomáhat narozdíl od obřích komárů nikoho nezabije. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět animovanýho bráchu Kurgana. 2.) Mám rád pohádky, kde se umírá bezbolestně. 3.) Zjistím, že i pohádkové postavy musí jednou zapomenout na své sny o velikosti. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * (řekl bych dětskýma očima...) ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Sice jsem první dva díly neviděl, ale na začátku je rekápko, takže no problem. Arthur je hodně infantilní a veškeré fórky jsou cílený na děti, takže dospělí se nepobaví, protože zkrátka ten vtip očekávají. Děj je vyváženej tak, aby neurážel dospělé a chápaly ho i děti, což je super. V průměrných vodách drží film zdařilý akční scény (hlavně ty odehrávající se v dětském pokoji, tam mi přišlo, že Besson využil potenciál na maximum), který sice na konci v tý "epický" bitvě už jsou horší, pořád ale přehledný a koukatelný. Horší je to s hercema - oba Arthurovi rodiče jsou nesnesitelný a tak děsně ňoumovitý, že to vůbec neni možný. Jedinej opravdu dobrej herec tam je právě Freddie Highmore, jenže ten je tam zas hodně málo, takže škoda no :(. Je to takový nic proti ničemu. Dospělýho to neurazí a moc nenudí, děti se asi pobaví. 50% ()

blazenka 

všechny recenze uživatele

Mnohem svižnější než dvojka. Spíše se typově podobá jedničce. Film, který nenudí a pobaví malé i velké. Princezna Selenie i ostatní Minimojové jsou roztomilí, Arthur je skvělý i v lidské podobě. Opět nezklamala Penny Balfour v roli Arthurovy pošahané matky. (scéna s mravenečkem je úžasná). Takže slušný průměr a 65% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

byť nejlepší,tak ani třetí díl Bessonovi dětské triolgie nijak extrémně nevybočuje z již zajetých kolejí a určený je stále prioritně dětem.Naštěstí je to celé poměrně dobře udělané a zábavné,takže problémy nebudou mít ani odrostlejší diváci.Osobně mě nejvíc potěšila narážka na Star Wars - aspoň už víme,kde vzal Lucas inspiraci :-) Velká škoda,že všechny tři díly od sebe dělí takový časový úsek.Dvojku jsem viděl někdy loni touhle dobou a moc si z ní nepamatuju (o jedniččce nemluvě).Docela mě zaráží i brutální datum české kinopremiéry...70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Pokud připustíme, že letadlo na gumu má takový dolet a lze ho ovládat, pak není důvod, aby se zřítilo kolmo k zemi jakmile k natažení gumy dojde. Ve skutečnosti by následoval klouzavý let. (Jarek572)
  • Celá animovaná trilógia o Arturovi stála 196,4 milióna eur, čím sa stala najdrahším francúzskym projektom vo francúzskej kinematografii a zanechala za sebou také trilógie ako Asterix, Kuriér alebo Návštevníci. (Raccoon.city)
  • Snímka sa so svojím rozpočtom 68 milióna eur stala najdrahším animovaným filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama