Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trojica ľudí, tri rôzne osudy, a trojica rôznych plánov a nádejí, ktoré spojí jeden okamih, ktorý má za následok úplné prehodnotenie rebríčka hodnôt u každého z hlavných hrdinov. Muž ktorý sa vracia z vojny k svojej žene, naivné a nevzdelané dievča na ceste za rodičmi chlapca, ktorého milovala a ktorý jej zachránil život pred smrťou a vojak, ktorého postrelili na citlivom mieste a ktorý chce dosiahnuť úspech vďaka svojej snúbenici sa stretnú, porozprávajú si svoje osudy a zistia, že všetko to k čomu sa vracali tam nikdy skutočne pre nich nebolo. Vyzeralo to na citlivú tému. Na jeden z tých filmov, ktoré si radi pozriete a od ktorých očakávate silný emotívny zážitok, pretože je tam trocha tej drámy a nádeje a aj pár komediálnych scén, lenže emocionálny zážitok sa nekoná. Všetci traja predstavitelia nech sú akokoľvek dobrý, sa jednoducho nedokážu dostať pod kožu a vzbudiť či už nejaké sympatie, alebo vás akokoľvek dojať aj keď scén, kedy sa o to pokúšajú je neúrekom. Práve v tomto trocha zamrzí aj herecké obsadenie, ktorý sa snažia, ale nemajú na čom stavať a aj príbeh, ktorý je vystavaný na dobrom námete, ale ktorému chýba jednoducho hlbší rozmer, čo môže byť chybou samotného režiséra, ktorý ako keby neustále tápal, čo to vlastne točí. Očakával som emotívnu pecku, dostal som znesiteľný priemer. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších road movie, které jsem doposud měla možnost vidět. Příjemné herecké obsazení, klidná hudba podporující atmosféru, zajímavé příběhy postav. Nikdo na vás netlačí ani neapeluje na vaše city, protože ten film je soběstačný a dojme vás, svou jednoduchostí, přímostí a obyčejnými lidskými osudy. No a ani ten konec jsem nepředvídala, takže další plus, aneb dalo by se říct, žádný happyend a tak to prostě v životě chodí. Krása. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Na The Lucky Ones jsem se strašně těšil. Za prvé, že se jedna o road - movie, které mám hodně rád a za druhé, že v něm hraje moje oblíbenkyně Rachel McAdams. Setkávame se zde se třemi lidmi, kteří mají v době dovolené od války každy své problémy, každý má jiný cíl jejich společné cesty. Je pěkné sledovat, jak se v průběu filmu seznamují, navzájem si pomáhají a nakonec se z nich stanou dobří přátele. Jako v každém filmu tohoto typu zažívjí po cestě spoustu úsměvných a dramatických situací. A ty jsou právě kořením road - movie. Škoda je to, že tenhle film se asi nedostane k širší veřejnosti. Herci, kteří zde učinkují by si zasloužili větší pozornost. Tim Robbins hraje pořád skvěle, nijak se s přibyvajicími šedinami nezhoršil. Michael Peña ukazuje, že se vyvíji ve filmovou stalici. No a Rachel McAdams zde zahrála tak dobře a roztomile, že jsem byl prostě nadšen. Jen mě štve, že k absolutnímu vrcholu tu něco chybělo... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když jsem film jen zběžně prolétla, tak mě naprosto ničím nezaujal. Takže docela dlouhou dobu jen ležel v mém počítači bez povšimnutí. Nakonec jsem se odhodlala ke shlédnutí, protože mi už nic jiného na koukání nezbylo a ono ejhle, z filmu o ničem se vyklubala příjemná podívaná, ve které se sice celou dobu víceméně nic neděje, ale má to vtip a strašně pohodovou atmosféru.Až tak se mi nezamlouvala ta účelová scéna s tornádem (ehm), ale jinak se mi to celkem líbilo,Rachel byla úžasná.3,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za týden šla jednotka do Mosulu a tam to schytala. Ten hajzl mě zachránil. Chtěl jsem si ho vzít domů jako oltář." Tři vojáci se vrací z války na skok domů a já bych na tom asi neviděl nic zajímavýho. Teda kdybych nebyl na vojně, protože tam jsou vztahy mezi lidma takový pevnější a tihle dovolenkáři jsou vyloženě sympaťáci - ukecaná naivka s prostřelenou pařátou, serža s děravým ptákem a veterán přepadenej latrínou. Mně s nima bylo podezřele dobře, i když myšlenku zajišťování bezpečnosti USA přepadáváním suverénních států na druhým konci světa jsem nikdy nepochopil. Asi jsem se měl líp učit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama