Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se lehkomyslný bankovní lupič a jeho rebelská dospívající rukojmí na noc ukryjí v zapadlém motelu v zemi nikoho, zdá se, že napětím nabitý den konečně končí. Jenže zvláštní tajemný návštěvník a temně žertující osud mají na situaci úplně jiný názor. V klaustrofobicky tísnivých pokojích a chodbách rozpadající se budovy proto začíná pekelné krvavé šílenství a hra na kočku a na myš, v níž není úplně jasné, kdo je lovcem a kdo kořistí. Jisté ale je, že se není kam schovat a kdo v tomto souboji prohraje, neodejde z motelu živý. Šílenství se blíží pomalu, ale neodvratně v hororu ostrém jako břitva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Na tuhle perličku jsem se koukal zhruba 40 minut. Když jsem viděl, že celý děj se pravděpodobně odehraje v jednom malém pokoji s dementním uprchlíkem z vězení, nesympatickou postřelenou nánou a třicátníkem, chovajícím se jak malé dítě. Radši jsem přepnul na o mnoho víc smysluplnější film s lepšíma výkonama herců - Porn Wars... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

3 lidi v zatuchlém hotelovém pokoji a ...... to je vše. Je to psychologický film nebo záplata, která má zaplnit v TV 105 minutový vysílací čas?????? ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť,na imdb neuveriteľné cenený film,Na csfd zatiaľ ani náhodou.Časom možno pribudne aj viac hviezdičiek od užívateľov,na to som zvedavý.Tých 105 minút,to bolo utrpenie,a ako pozerám tak nie len pre mňa.Tu ani nejde o to,že hrali tam len traja,alebo že sa to odohrávalo všetko len v jednej miestnosti.Nesympatický herci,všetko je akési robené nasilu.Možno keby to bol krátkometrážny film,tak by to bolo lepšie. Film stal len 6500 dolárov,ale ako ospravedlnenie to nestačí. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Sa dalo čakať, že film odohrávajúci sa v jednej miestnosti a trvajúci 105 nekonečných minút, bude neskutočná hovadina ! Najskôr nesympatický blbec oblečený v ešte horšej vestičke, s xichtom, za ktorý by sa malo vešať, potom sa objaví ešte väčší debil, ktorý ma svojim neherectvom vytáčal na maxa, no a dotretice ženská, ktorá žere všetko... proste masaker! Pritom je záverečné odhalenie taká blbosť, že film mohol byť kľudne krátkometrážny a nikoho by nenasral tak, ako mňa. Tá jedna hviezda je za to, že som to dokázal dopozerať do konca! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě vždycky tak potěší, když mě zaujme a líbí se mi film, který tady skoro všichni strhávají. Ten pocit, že můj vkus je jedinečný a málokdo dosahuje jeho výšin :-). Lehce tarantinovská zločinecká konverzačka, která se v závěru zvrhne v krvavá jatka. Je s podivem, že stopáž v kombinaci s pouhými dvěma herci a jednou herečkou z toho nakonec vychází docela dobře. Některé záběry a scény jsou možná trošku delší, než by měly být, ale není to na úkor jejich zajímavosti a nevyvolávají pocity znudění. Lehké logické nedostatky lze přehlédnout, ty zpočátku do očí bijící jsou schopně uvedeny na pravou míru a vysvětleny možná až příliš zbytečně vršenými pointovými zvraty. Jako film to vlastně i docela ušlo, jsem si ale jistrý, že by z toho byla hodně dobrá divadelní hra, v této podobě by mě to bavilo jestě mnohem více (protože by tomu tak nepomáhal střih a již tak poměrně schopní herci by museli ještě trochu přidat). 3,5* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama