Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

teuwik 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první série!!! Spoustu nových postav, zápletek, rozuzlení minulosti.. Hudba, děj a vše opět super. Děj se odehrává tři roky po první sérii a jde vidět, jak se postavy změnili, vyspěli. Ke konci, když začala válka, mě ale štvalo kolik fillerů tam nasekali.. zbytečné odtrhávání od hlavního děje, až to pak člověka začne nudit...ale i tak jsem to překonala. Zakončení série pěkné.Tohle anime je pro mě prostě srdcovka! ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

S větším rozpočtem a tedy i o něco lepší animací Naruto pokračuje po několika letech dál. Tentokrát není třeba čekat 30 dílů na rozběhnutí příběhu a pokračuje se v duchu konce 135. dílu Naruta. Bohužel již není takové tempo jaké bylo v původním seriálu. Některé scény jsou zbytečné protahovány a některé přidány. To naštěstí moc neubírá na zábavnosti a díly jako "10 loutek proti 100" jsou dokonalé. Časem však tempo zemřelo. Napočítal jsem, že jeden díl trva 2,5 minuty jejich času a během celé té doby se jen povídalo. Kolem dílu 45 jsem nevydržel a musel přerušit. Každopadné manga stále svěží i po 430 kapitolách. ()

Reklama

Natascha 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první série. Postavy nám konečně trochu dospěly - světe div se, Naruto už není takový neurvalý fracek, nebo aspoň ne tak hodně..., a postaršení potěší také v případě dříve ubulené Sakury, která nyní drtí kameny svou dívčí pěstičkou navlečenou v rukavičce. Bitky jsou povedené a Akatsuki jsou přiměřeně zajímaví záporáci (i když většinu zatím neznáme). Bohužel se seriál nezbavil moru, který mě neskutečně dráždí a nutí vždy o stupeň snížit hodnocení a to jsou neskutečné opakovačky předchozího děje - kdyby jich nebylo tolik a sloužily k připomenutí motivace postav, budiž. Ale tady jsou opakovány celé dlouhé scény, pořád ty samé a výjimkou tuším není ani opakování toho, co bylo na začátku dílu!!! Také dějová linka se posouvá mnohem pomaleji kvůli nekonečným bojům (vrcholem je Sakura versus Sasori, který trvá neuvěřitelných 7 dílů), ale když už protahovat, tak aspoň kvalitně - souboje jsou povedené. Bohužel se do pozadí dostává linie se Sasukem, čímž se seriál na dlouhou dobu zbavil své nejcharizmatičtější postavy a s ní i ďábelského záporáka Orochimarua. Zato jejich entrée a chvilkový pobyt na obrazovce má styl! Teď zase začínají fillery, takže nadšení bude postupně opadávat, ale za předfillerovou část uděluji silně 4 hvězdičky. Jo a abych nezapomněla, soundtrack je naprosto geniální! ()

Koonix 

všechny recenze uživatele

[] Openingy-Endingy (aj s cz prekladom) [] Pokračovanie Naruta sa nesie celkovo v dospelejšom duchu, hlavný hrdina sa za tie 2 roky celkom zmenil, ale tá pravá premena príde až počas neskorších epizód Shippudenu... Čo sa týka fillerov, prvé 2 arky prekvapivo veľmi slušné, ďalej to už ide trochu dole vodou (hlavne sea travel arc bol hrozným utrpením a k tomu má ešte aj vyše 20 epizód), ale ako aj u prvého Naruta, fillery do hodnotenia nezarhŕňam takže jasných 10/10. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem nevěřil, že se tohohle někdy můžu dočkat. Uběhlo s původním Narutem téměř 350 dílů čekání na to, až se z něj něco stane a konečně je to tu. Nikdy bych nečekal, že tohle řeknu, ale Shippuuden je jedno z nejpropracovanějších a nejpromyšlenějších anime, jaké jsem kdy viděl a opravdu se i přes ten dlouho trvající stereotyp vyplatí na to koukat. Je fakt až skoro neuvěřitelné, jak moc to autoři promysleli na 8 let dopředu. Jediný nedostatek jsou celkem trapné fillery a docela nudné vedlejší děje spojující hlavní příběh, ale myslím, že to patří ke každému anime a proto mi to nijak neovlivní hodnocení. Opravdu mistrovská práce, klobouk dolu. U nejnovějšího 166. dílu jsem neměl daleko k srdeční zástavě, snad už ani nejde popsat, jaké je to naprosto dokonalé anime. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Technika Saie, Ninpō: Chōjū Giga (Nindža umění: Kresby imitací velkých zvířat), je narážka na předchůdce mangy z 12. století Chōjū-jinbutsu-giga. Na svitcích najdeme zvířátka, která jsou poněkud větší než obvykle, mají lidské vlastnosti a jsou zachyceny při činnostech tehdejšího obyvatelstva Japonska. (3T)
  • Na motivy seriálu vyšlo několik videoher na herní konzole Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable a Xbox 360. (cvaky32)
  • Některé techniky klanu Uchiha jsou pojmenovány po předních šintoistických bozích, např. Izanagi - bůh, který spolu se svou mladší sestrou a zároveň manželkou, Izanami, založil Japonsko -, nebo po jejich dětech - Amaterasu (bohyně slunce), Tsukuyomi (bůh měsíce) nebo Susano'o (bůh bouří a moří). (Hromino)

Reklama

Reklama