Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Shippuden je vyspelejsi ako povodny Naruto, ma lepsi soudtrack (na kresleny serial neuveritelna hudba), stale skvelu grafiku a hlavne suboje s Akatsuki su nezabudnutelny zazitok. Narozdiel od plytkejsieho Bleachu sa viac rozobera psychologia postav a pocity. Nenavidene fillery( tiez sa priklanam k nazoru ze su neskutocne nudne) su bohuzial nevyhnutnostou inak by anime dobehlo mangu a na novy diel by sme museli cakat nie tyzden ale tak mesiac, ak nie dlhsie. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál, který existuje!! Je v něm všechno! Naděje, láska, přátelství, nenávist, pomsta, víra, vlastenectví, ochráncovství, síla bojovat, něčemu věřit, učit ostatní.... Předávat svět z generace na generaci... Optimistický seriál, který občas není klišoidní, neni pro malé děti, kde umírají hlavní hrdinové... trošku... Seriál kde budete milovat záporné postavy stejně jako ty kladné. Seriál ve kterém jsou geniální bojová střetnutí! Obrovský úžasný svět plný napětí, akce, srdceryvných smutných scén, ale i těch, u kterých se budete ještě dlouho potom smát! Kdo neviděl, neudržel svou pozornost, tak o HOOOODNĚ přišel a nemá absolutní právo tenhle seriál hodnotit! Mé hodnocení je pevných 100%, absolutně jeden z nejlepších a nejgeniálnějších seriálů! ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen po shlednutí posledních dílů změnit svůj komentář. Nikomu to není více líto než mě, protože jsem velký fanda Naruta, ale toto anime začíná upadat. Příběh je pořád skvělý, ale za to vděčíme manze. Díly anime jsou poslední dobou vyplněny flashbacky, fillery, opakováním scén atd. Prostě to co máte v manze přečteno za 2 minuty se vám snaží natáhnout, seč to jen jde, do 20 minut, někdy úmorné nudy. Jeden díl byl vyloženě poskladaný z flashbacků a to se mi opravdu nelíbí. Shippuuden je dospělejší pokračování plné drsnějších záporňáků, drsnějších soubojů a i naše postavy nám nějak zdrsněly, ale po pravdě... co by byl Naruto Shippuuden bez původní série Naruto. Neustále vás k tomu táhne poutavý příběh, ale jen ten nestačí, když je špatně servírován. S lítostí ubírám jednu * a doufám, že nebudu muset ubrat další... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

S větším rozpočtem a tedy i o něco lepší animací Naruto pokračuje po několika letech dál. Tentokrát není třeba čekat 30 dílů na rozběhnutí příběhu a pokračuje se v duchu konce 135. dílu Naruta. Bohužel již není takové tempo jaké bylo v původním seriálu. Některé scény jsou zbytečné protahovány a některé přidány. To naštěstí moc neubírá na zábavnosti a díly jako "10 loutek proti 100" jsou dokonalé. Časem však tempo zemřelo. Napočítal jsem, že jeden díl trva 2,5 minuty jejich času a během celé té doby se jen povídalo. Kolem dílu 45 jsem nevydržel a musel přerušit. Každopadné manga stále svěží i po 430 kapitolách. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Shippūden je daleko lepší než ta série, na kterou navazuje. Opět se můžeme setkat s kvantem skvělých postav, výborně vymyšlených soubojů a ještě lepším soundtrackem než v minulé sérii. Vše je perfektní, vše krásně šlape, dokud nedojde na souboj "Naruto vs. Pein". Od této části anime už to jde jenom z kopce. Příběh začíná být čím dál víc absurdní, neustále se to natahuje, i přesto že je Narutova tématika dokonale vyždímaná. Celá série začne bobtnat nicneříkajícími fillery, hlavní postava je rok od roku větší dement, a korunku tomu dává Sakura, která se od akademie v podstatě vůbec nezměnila, čili neustále je to stejná kravka... Ale co, prachy to rejžuje, tak proč nepokračovat (v další destrukci). PROBOHA, ZASTAVTE TO UŽ NĚKDO! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Naruto: Shippûden v češtině znamená Naruto: Kronika Hurikánu. (Stegr)
  • Předlohou pro postavu Rocka Leeho byl Bruce Lee, oba slaví narozeniny 27. listopadu. (P. J. D.)
  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)

Reklama

Reklama