Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen po shlednutí posledních dílů změnit svůj komentář. Nikomu to není více líto než mě, protože jsem velký fanda Naruta, ale toto anime začíná upadat. Příběh je pořád skvělý, ale za to vděčíme manze. Díly anime jsou poslední dobou vyplněny flashbacky, fillery, opakováním scén atd. Prostě to co máte v manze přečteno za 2 minuty se vám snaží natáhnout, seč to jen jde, do 20 minut, někdy úmorné nudy. Jeden díl byl vyloženě poskladaný z flashbacků a to se mi opravdu nelíbí. Shippuuden je dospělejší pokračování plné drsnějších záporňáků, drsnějších soubojů a i naše postavy nám nějak zdrsněly, ale po pravdě... co by byl Naruto Shippuuden bez původní série Naruto. Neustále vás k tomu táhne poutavý příběh, ale jen ten nestačí, když je špatně servírován. S lítostí ubírám jednu * a doufám, že nebudu muset ubrat další... ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

"Menšího" Naruta jsem si vychvaloval více, více mě bavil. Hodně tomu je i u Shippūdenu, ale s jedním velkým problémem. Stala se z toho menší hloupost. Pánovi co vymýšlí příběh mangy došly nápady a rozhodl se všechny pozabíjet a poté oživit a poté zase pozabíjet, to mi ani do anime nedává velikou logiku a jde to kolem mě. Brzy jsem přestal seriál sledovat a jen někdy nějaký díl zkouknul a hned jsem věděl že kvalita hodně klesla. Škoda, od pokračování jsem čekal opravdu více. Začátek parádní - další kapitoly zničily celý dojem seriálu. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Odvážnější (a hezčí) Naruto s vynikajícím soundtrackem, který mě dokázal upoutat k obrazovce na dlouhé hodiny. Pomalu se začínáme dozvídat souvislosti, mnoho postav překvapilo a jednoduše se blížíme se do finále. Čím dál více se nemohu zbavit dojmu, že Kishimoto měl vše dopředu detailně připravené. Škoda jen fillerových dílů, které byly občasně tak moc stupidní, že se mi otvírala kudla v kapse (viz filler s Guren: "domov je tam, kde na tebe lidé myslí"- fajn, brala bych to, kdyby se to neopakovalo v jednom díle snad stokrát). V podstatě se jedná o pozitivně nabité anime, které není určeno jen pro mrňata (i když ho vysílali, tuším, na Jetixu). Naruto mi hodně dal a myslím, že délkou a současně kvalitou se nevyrovná (prozatím) žádnému jinému anime. Viděno 2x, podruhé naštěstí již bez fillerů. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Už první Naruto byl úžasný, ale Shippuuden nastavil laťku ještě o úroveň víš. Není to žádná pohádka pro děti, jak si někteří omezení jedinci očividně myslí, jen proto že je to animované. Stačí mrknout na pár dílů a svět Naruta vás pohltí, tak jak se to stalo mě, a mnoha dalším lidem. Složité postavy, neskutečně spletitý a zajímavý příběh, výborná animace. Těchto pár ingrediencí skloubí opravdu hustý guláš kvalitní zábavy. Jediné, co bych seriálu vytknul, jsou fillery. 95%. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Předlohou pro postavu Rocka Leeho byl Bruce Lee, oba slaví narozeniny 27. listopadu. (P. J. D.)
  • K 9.8.2017 obsahoval seriál 219 fillerov (dielov, v ktorých sa dej nikam neposunie) čo je takmer polovica celého seriálu. (Koonix)

Reklama

Reklama