Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia zo súčasnosti o mladom mužovi, ktorého morálne princípy sa po návrate do rodného mestečka dostávajú do rozporu s morálkou svojich najbližších. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Suki 

všechny recenze uživatele

Ďalší neodvysielaný film totalitného režimu, a veľmi sa nečudujem prečo. Rodinné vzťahy tak ako ich poznáme, také ako ich režim vychoval, všetko dobré, čo bolo pochoval... ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, akoby divadelná hra natočená za jedno popoludnie. Na počudovanie sledovateľný a niektoré vygradované dialógy mali dobrú kvalitu. Samotný námet však bol uletený, rovnako aj hudba... ()

Jelly 

všechny recenze uživatele

čo toto malo byť? vše je ok, samotní herci na to mají, ale charaktery jejich postav... v jedné minutě se všichni hádali, v další se měli rádi, v další se zase nenáviděli, a tak pořád dokola. životní rozhodnutí se měnila co chvíli zcela nárazově bez nějakých vývojových tendencí. někdo něco plácl a ostatní hned měnili své myšlení. no nevím. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

místy příšerné přehrávání, zejména postava zvaná |||Rubens je zahrána naprosto příšerně, nejasné rodinné vztahy a vztahy k majetku, jakoby nějaké reminiscence, tu a tam současno, vůbec mne to nezaujalo. ()

Reklama

Reklama