Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínají prázdniny a sedmičlenná parta teenagerů vyráží na pařbu do osamělá chatky. Je mezi nimi i hororový nadšenec Mike, který např. ví, že není dobrý nápad chodit na noční procházky pouze s baterkou nebo přebývat na místě, kde někdo zemřel za záhadných okolností. A v okolí opravdu něco je a evidentně to nehodlá nechat nikoho naživu, s čímž se musí Mike (a ostatní) díky svým znalostem hororového žánru náležitě vypořádat. (Tuxedo)

(více)

Recenze (16)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná parodie na lesní slashery s emzáckým motivem, která si sympaticky na nic nehraje a snaží se diváka především pobavit. To se jí docela daří, byť zpočátku se to malinko vleče a veškerou zábavu obstarávají náctileté nahotinky (ne že bych si stěžoval :-)). Jakmile se na světlo světa dostaneme zelená žaboidní potvora neznámého původu, je o zábavu teprve postaráno. Souboj party teenagerů s touhle bestií je místy opravdu vtipný a především Mike má sarkastických hlášek na rozdávání. Rozesmála mě velmi vtipná pointa, která podtrhla úsměvný tón celého filmu. Tenhle film zkrátka jako relax funguje báječně a určitě se na něj někdy ještě jednou mrknu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět je v rámci žánru dobrý a s lepším scénářem by to bývala mohla být povedená béčková komedie, nebýt dvou zásadních mínusů - absence zábavnosti (čekal jsem mnohem propracovanější humornost scén) a krajně nesympatického ženského i mužského hereckého osazenstva (v čele se zjevným homoušem Nickem, který nepřesvědčivě předstírá, že je na ženský). Pobavil mě snad jen bezostyšně levnotrikový zelený žravec, ale ruku na srdce - tak špatné a nenápadité triky byly příliš mizerné i na levné béčko, které si okázalou mizérií a lácí svých triků buduje svůj imidž. Do koše s tím a rychle o film dál, mám po dovolený co dohánět. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ako obvykle Troma sľubuje pokleslú zábavu, ale napokon sa musíme zmieriť viac-menej len s tou pokleslosťou. Ja mám hororové komédie rád, ale tento pri sledovaní tohoto ma žrali mrle. Ono si to chce usierať z klasických slasherov, lenže to nanešťastie robí dosť amatérsky a kostrbato takže výsledok pobaví, síce tiež nešikovne ale predsa, len na pár miestach ( bitka degešov, Indiana Jones ). Inak sa väčšina pokusov o humor tentokrát odomňa akosi odrážala a to ma obvykle pobaví kdejaká hovadina. To že hrdinovia tupo ignorujú akékoľvek zbrane ktoré sú po ruke ( v kuchyni je predsa plno nožov ) a tie čo už chytia do rúk pre istotu vždy zahodia a miesto toho radšej na príšerku nezmyselne frcajú šľahačku v spreji má byť zjavne súčasťou onej parodizácie, mňa to však akurát sralo. To už nebol vtip, ale normálny trapas. Navyše gore efektov je tu len veľmi málo, konkrétne si pamätám na jeden roztekajúci sa ksicht a jednu odseknutú hlavu. Čo sa týka vražednej potvory, tá sa dá najlepšie popísať ako kríženec žaby a hrachového lusku s chápadlami a laserovým pohľadom. Dokonca ani tie proklamované polonahé dievčatá ma z otupenosti nevytiahli. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tahle scifi-hororová komedie se vážně povedla a to i přes nepříliš zdařilé a hlavně levné triky. Právě ty však dodali filmu svůj nezaměnitelný půvab a společně se svým humorným pojetím, kdy si tohle béčko na nic nehraje, si mne tvůrci získali. Mám rád, když si ze svého díla dokáže scénárista a režisér v jedné osobě udělat srandu a jejich prvotním úmyslem je diváka především pobavit. Když se k tomu navíc přidá i několik „působivých“ mord scén, mávnu rukou i nad nedostatky, které se tu objevili. Samozřejmě nesmí chybět ani trocha té vkusné erotiky (no a především pohledné herečky) prominu i směšně vypadající monstrum a jeho laserovou show. V neposlední řadě nesmím opomenout ani několik trefných hlášek, kterých je tu dostatek. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V podstatě strašná hovadinka, ale docela zábavná. Tahle nízkorozpočtová sci-fi komedie si utahuje z hororových pravidel všech vyvražďovaček, a to hlavně skrz zdejšího hrdiny - filmovýho maniaka. Ten komentuje většinu špatných rozhodnutí svých kamarádů ("nelézt v noci do lesa s baterkou, nekoupat se v rybníku"), protože správně tuší, že v okolí se pohybuje mutantní mimozemšťan. Jeho podoba sice může vyvolat výbuch smíchu, ale tenhle defekt se snaží kompenzovat svou vytrvalostí uhnat svou oběť a rozežrat jí ksicht. Navíc nějakej ten sex, kozičky a demoliční finále. Malý, sympatický béčko. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Postava Janet mala byť pôvodne šprt, ale potom, čo bola obsadená brazílskou herečkou Claudiou Flores, sa Janet stala zahraničnou študentkou na štúdijnom pobyte. (beso74)
  • Rolfe Kanefsky plánoval pokračovanie. Najprv to mal byť projekt s názvom "There's Still Nothing Out There" a neskôr "This Isn't Funny Anymore". Nakoniec dal prednosť iným projektom. (beso74)

Reklama

Reklama