Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Ximara 

všechny recenze uživatele

úžasný seriál pro začínající špiony plný skvělých hlášek, napínavých situací a sedících rolí.. já osobně se dívám v angličitně a líbí se mi, jak Michael mění přízvuky - skvělé na procvičení angličtiny.. Co se týče hudby, tak je spíše k doplnění v pozadí, není příliš výrazná a spíše splývá, rozhodně nezaujme. Jsem v páté řadě (v této době poslední) a říkám si, že už se začínají hodně opakovat při plnění úkolů, a zapomenutý chlápek z organizace, co Michaela odepsala? Už trochu moc.. Myslím, že je načase říct tomuto seriálu sbohem, a najít si jiné role. (musím uznat, že po tolika shlédnutých dílech se mi Jeffrey Donovan začal celkem líbit, a to mě ze začátku příliš neoslovoval :D :)) ) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s kolegou fmashem. Postavy tohoto seriálu jsou velice sympatické. Copak jde považovat Bruce Campbella v roli postaršího vysloužilce NAVY SEAL nyní vydíraným FBI za nesympatickou postavu? Vždyť je to vlastně nejlepší vedlejší postava současné televizní tvorby! A to jsem se ještě nedostal k dvěma hlavním představitelům tohoto akčně dramatického seriálu. A vůbec. Burn Notice je špičkový agentský seriál, který nemá takříkajíc chybu. A nebál bych se přidělat kolonku Komediální. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

peeko 

všechny recenze uživatele

První 2-3 série jsou kvalitní a dobře koukatelné. Avšak posléze se vše opakuje a většinou nudí. Tvůrci seriálů nikdy neskončí v nejlepším nebo pár kroků za vrcholem. Vždy budou neúnavně dojit svojí "kravku", až z ní zbyde seschlá, vyždímaná herka. Tak to bylo, je a bude. Jen některé "kravky" snesou delší dojení. Tato mezi ně nepatří. Howg ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely akcne komedialny serial, az na poslednu seriu, ktora ma uplne znechutila. Pre mna nepochopitelne tvorcovia zmenili zaner, vyhodili humor a snazili sa z toho urobit seriozny akcny serial s dôrazom na dramu, kedy dokonca nechali zomriet jednu z hlavnych postav. Fuck. To mi k predoslym seriam vôbec nesedelo. ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama