Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Ximara 

všechny recenze uživatele

úžasný seriál pro začínající špiony plný skvělých hlášek, napínavých situací a sedících rolí.. já osobně se dívám v angličitně a líbí se mi, jak Michael mění přízvuky - skvělé na procvičení angličtiny.. Co se týče hudby, tak je spíše k doplnění v pozadí, není příliš výrazná a spíše splývá, rozhodně nezaujme. Jsem v páté řadě (v této době poslední) a říkám si, že už se začínají hodně opakovat při plnění úkolů, a zapomenutý chlápek z organizace, co Michaela odepsala? Už trochu moc.. Myslím, že je načase říct tomuto seriálu sbohem, a najít si jiné role. (musím uznat, že po tolika shlédnutých dílech se mi Jeffrey Donovan začal celkem líbit, a to mě ze začátku příliš neoslovoval :D :)) ) ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Ano, právě jsem dokoukal poslední díl a musím říct že jsem uronil slzu. Tento seriá bych určitě nikdy nezačal sledovat, nebýt Bruce Campbella. Jednou jsem zjistil že tu hraje a hned jsem tenhle seriál musel začít sledovat a abych řekl pravdu, chybu jsem určitě neudělal. Vždycky, když se stane tahle věc a můj oblíbený seriál je u konce, řeknu si proč? Proč je konec, proč nemohou natočit další sérii, a nebo proč si neumím vymazat vzpomínky a dívat se na něj znovu od začátku :( Jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších seriálů! Status: Nežádoucí. A na závěr: "You know spies, bunch of bitchy little girls." ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 70%. Náhodou jsem viděl jeden díl a musím říct, že jsem byl velice překvapen a od té doby koukám docela často. Seriál natočený z lehkostí a šarmem. O reálnosti situací asi netřeba moc polemizovat, ale v tomto seriálu jde o něco jiného - o zábavu. A té je zde dostatek . Vtipné hlášky, dobré postavy, komentáře hlavního hrdiny, jedna s hlavních postav je sakra sexy, poutavé příběhy, celkem i charismatický hlavní hrdina, odlehčená atmosféra - to vše dává dohromady velice zábavný koktejl, na který je radost koukat a vždy pobaví. Seriál si na nic nehraje, prostě jen baví. Příjemné překvapení! Howgh! ()

prokda 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: Burn Notice je můj nejoblíbenější seriál. Michael Westen se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Postupem času zjistí kdo, a proč ho "odepsali". Výborný Bruce Campbell, ve kterým Mojito v ruce dobře zapadá. Burn Notice je spíše komediálně laděný krimiseriál. Nyní jsou natočený 4 série, 5 série bude mít premiéru na jaře (2011), i 6 série tohoto seriálu je jistá. Seriál se objevil i jako film! Film se jmenuje "Burn Notice: The Fall of Sam Axe", ve kterém hraje Sam Axe (Bruce Campbell) a jeho poslední den vojenské služby. Seriál nejde jinak hodnotit, než plným počtem, a seriál všem DOPORUČUJU! Česká fan stránka BURNNOTICE.EU 100% ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Čistá oddychovka, která ničím nenutí k dychtivému očekávání další epizody. Hlavní hrdinové nejsou zvlášť sympatičtí a všelijaké technické a postupové agentí vychytávky originalitou nesrší, na druhou stranu necítím žádné zhnusení (ostatně ani další emoce). Když na to náhodou narazím a nemám co dělat, klidně se na celý díl dodívám, a že už jsem těch dílů viděl. Slabší trojka. ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama