Reklama

Reklama

Záhady Pittsburghu

  • USA The Mysteries of Pittsburgh
Trailer

Obsahy(1)

Hrdina amerického romantického dramatu Art Bechstein (Jon Foster) stojí na rozcestí. Školu má za sebou, mejdany už ho nebaví, ale na usedlý život a založení rodiny ještě není připravený. Nepočítá ale s tím, že mu do života vstoupí láska. A to dost zvláštní...  Možná nejhorší období v životě mladého člověka je doba, kdy dostuduje. Ve škole už po něm nikdo netouží, nekonečné pitky s kamarády unavují stárnoucí organismus víc, než by se člověku líbilo a budoucnost nenabízí nic jiného, než vyhlídky na stereotypních čtyřicet let strávených v nudném zaměstnání. Co teď? Art Bechstein (Jon Foster) neví. Školu má za sebou, ale na usedlý život a založení rodiny dosud není připravený. Rád by si zkrátka ještě trochu užil. Vyzkoušel nové typy alkoholu, seznámil se se zajímavými lidmi a žil bez přemýšlení o tom, co bude zítra. Nepočítá ale s tím, že mu do života vstoupí láska. A dost zvláštní. Art se totiž zamiluje nejen do vdané ženy, ale zároveň i do jejího manžela. Tohle první léto po univerzitě zkrátka nebude úplně normální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

predators 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak mé pocity jsou z Pittsburghu hodně rozporuplné. Nemůžu však říct, že se jedná o špatný film. V tomto případě jde o milostný trojúhelník, jehož vztahy jsem moc nepochopil... :-) Navíc je první půlka filmu o třídu lepší, takže s příbývajícím koncem už se na něj víc a víc těšíte. No a od další části už jsem jen čekal, jak to celé dopadne...tvrdě! :-D 60% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Vlastně si ani nejsem jistý, co bylo nosnou myšlenkou celého filmu, ale rozhodně byl zajímavý, nenudil a občas potěšil. Netradiční milostný trojúhelník okořeněný o trošku zbytečnou mafiánskou zápletku, mladík, který bojuje proti "osudu", který mu naplánoval vlastní otec, miluje muže i ženu z jednoho páru. Rozhodně zajímavé. Možná pomalu plynoucí, ale ne unylé. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu tolik nízké hodnocení. Myslím, že snímek by si zasloužil rozhodně vyšší procentuální stav. Knihu jsem sice nečetla, ale myslím, že i tak by se mi film nelíbil o nic méně. Děj je příjemný s lehkým humorem a skvělým obsazením. Většinou tolik oslavovaná Sienna Miller mě ale nijak neuchvátila. Jak jsou z ní všichni nadšeni, tak mě přijde obyčejná. Jo, jasně, je hezká, blonďatá a má pěknou postavu. Ale to je pro mě na ní vše. Nic více na ní zatím nevidím. Já měla oči především pro fešného Jona Fostera a Petera Sarsgaarda. Jejich společné scény mě dostaly a je škoda, že netrvaly déle:) Ano, můj dojem ze Záhad Pittsburghu je nejspíše ovlivněn jejich vztahem a vzájemnou chemií, která se projeví nejvíce pouze ve dvou scénách. Vím, je možná dětinské hodnotit celý snímek pouze na základě toho, ale nemohu jinak. Film balancuje na hraně milostného trojúhelníku a mafiánské zápletky. Možná trochu nevyrovnaně, ale to mi celkový zážitek rozhodně neznepříjemnilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, o kterém, abych pravdu řekl, nevím zcela jistě, co si mám myslet. Na jednu stranu se zde řeší celkem chytlavá témata jako jsou mezilidské vztahy, lidská sexualita, budoucnost a tak dále, avšak na druhou stranu jsem měl po celou dobu tak trochu pocit, že se z toho dalo vyždímat přece jenom více. Herecké obsazení bylo sympatické a všem jejich role sedla, v tomto ohledu jsem byl spokojený. Zkrátka snímek, kterému nejvíce podráží nohy nevyužitý potenciál, který tam někde opravdu dřímal. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Přilákala mě dvě jména: Michael Chabon (autor předlohy) a Sienna Miller. Záhady jsou ale průměrné romantické drama, kde je málo romantiky, málo dramatu a skoro žádná záhada. Cesta a vývoj hlavního hrdiny jsou sice pevně orámovány začátkem i koncem filmu, ale vše mezi těmito dvěma body je bloumání odnikud nikam. 50% (303 hodnotících přede mnou dává průměr 55%). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Roli Arta měl původně hrát Max Minghella, nicméně se ji musel vzdát kvůli školním povinnostem. (glitter)

Reklama

Reklama