Reklama

Reklama

Záhady Pittsburghu

  • USA The Mysteries of Pittsburgh
Trailer

Obsahy(1)

Hrdina amerického romantického dramatu Art Bechstein (Jon Foster) stojí na rozcestí. Školu má za sebou, mejdany už ho nebaví, ale na usedlý život a založení rodiny ještě není připravený. Nepočítá ale s tím, že mu do života vstoupí láska. A to dost zvláštní...  Možná nejhorší období v životě mladého člověka je doba, kdy dostuduje. Ve škole už po něm nikdo netouží, nekonečné pitky s kamarády unavují stárnoucí organismus víc, než by se člověku líbilo a budoucnost nenabízí nic jiného, než vyhlídky na stereotypních čtyřicet let strávených v nudném zaměstnání. Co teď? Art Bechstein (Jon Foster) neví. Školu má za sebou, ale na usedlý život a založení rodiny dosud není připravený. Rád by si zkrátka ještě trochu užil. Vyzkoušel nové typy alkoholu, seznámil se se zajímavými lidmi a žil bez přemýšlení o tom, co bude zítra. Nepočítá ale s tím, že mu do života vstoupí láska. A dost zvláštní. Art se totiž zamiluje nejen do vdané ženy, ale zároveň i do jejího manžela. Tohle první léto po univerzitě zkrátka nebude úplně normální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Nádejný syn mafiána, z nepochopiteľných príčin bez priateľov, trávi leto s dvoma pochybnými individuami. Jeho účast na spoločných aktivitách sa dá najlepšie charakterizovať slovami "páty kolo u vozu" alebo rozprávkou "Ako divný Janko vtieral do vzťahu princa a princezny". V okamihu, keď sa na obrazovke navyše začali bisexuálne krížiť pohlavia, som snímok radšej vypol (nechcel som riskovať že im do postele vbehne ešte aj pes v snahe skompletizovať zbierku). Ani zďaleka nejde o úplnu blbosť (preto jedna hviezdička), avšak scenár a ani téma ma nezaujali, hoci to z počiatku vyzeralo veľmi nádejne. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak mé pocity jsou z Pittsburghu hodně rozporuplné. Nemůžu však říct, že se jedná o špatný film. V tomto případě jde o milostný trojúhelník, jehož vztahy jsem moc nepochopil... :-) Navíc je první půlka filmu o třídu lepší, takže s příbývajícím koncem už se na něj víc a víc těšíte. No a od další části už jsem jen čekal, jak to celé dopadne...tvrdě! :-D 60% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, o kterém, abych pravdu řekl, nevím zcela jistě, co si mám myslet. Na jednu stranu se zde řeší celkem chytlavá témata jako jsou mezilidské vztahy, lidská sexualita, budoucnost a tak dále, avšak na druhou stranu jsem měl po celou dobu tak trochu pocit, že se z toho dalo vyždímat přece jenom více. Herecké obsazení bylo sympatické a všem jejich role sedla, v tomto ohledu jsem byl spokojený. Zkrátka snímek, kterému nejvíce podráží nohy nevyužitý potenciál, který tam někde opravdu dřímal. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu ma celkom navnadil na zaujímavý príbeh - no napokon sa z toho vykľul úplne nezaujímavý a nezáživný film, hoci spočiatku vyzeral veľmi nádejne! Hlavný hrdina mi svojim správaním bol úplne nesympatický, aj keď v niektorých momentoch mi ho prišlo celkom ľúto - ale inak to bol nevďačný hajzlík, rovnako ako jeho mafiánsky otecko. Čo sa týka tej zápletky, ktorá bola takmer komplet vyplnená milostným trojuholníkom, bolo to dosť zvrátené a keďže podvádzal každý každého, tak z tejto trojky sa stali celkom dobrí priatelia. No nič, pre mňa dosť nudný film. Ešte aj tá postava, ktorá ma zaujímala najviac (menovite Mena Suvari) sa v príbehu nezdržala dlho, škoda. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Vlastně si ani nejsem jistý, co bylo nosnou myšlenkou celého filmu, ale rozhodně byl zajímavý, nenudil a občas potěšil. Netradiční milostný trojúhelník okořeněný o trošku zbytečnou mafiánskou zápletku, mladík, který bojuje proti "osudu", který mu naplánoval vlastní otec, miluje muže i ženu z jednoho páru. Rozhodně zajímavé. Možná pomalu plynoucí, ale ne unylé. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Roli Arta měl původně hrát Max Minghella, nicméně se ji musel vzdát kvůli školním povinnostem. (glitter)

Reklama

Reklama